Werken als
zorgcoördinator 

Als zorgcoördinator coördineer je zorg en welzijn, ondersteun je medewerkers en heb je aandacht voor het netwerk van de bewoners. Kortom: een baan vól afwisseling, op het snijvlak van zorg en ondersteuning.

Op het snijvlak van zorg en (centrale) ondersteuning

Je hebt als zorgcoördinator een adviserende rol, waarbij je de teams aanstuurt en zorg & welzijn coördineert. Je ondersteunt medewerkers waar nodig en richt je op persoonsgerichte zorg en het netwerk van de bewoners.
Maar zorgcoördinator zijn is méér! Wat je ook doet (afhankelijk van de locatie):
  • HR-werkzaamheden: sollicitaties, verzuim, verbetertrajecten enz.
  • Opstellen van het kwaliteitsplan en teamplannen
  • Ontwikkelen en implementeren van operationeel beleid
  • Projecten leiden
  • Ontwikkelgesprekken met medewerkers voeren

Werken met een brede mix van mensen

Muriel staat als zorgcoördinator dicht bij de teams en is verantwoordelijk voor zorgprocessen en teamprocessen. Een baan waarin ze werkt met een brede mix aan mensen en waar haar dagen altijd heel verschillend zijn.
Muriel: 'Ik ondersteun bij het bijsturen van teams of het toevoegen van professionaliteit. "Is het werk goed voorbereid, zijn er dingen die ik moet checken?" Ik sluit ook aan bij gedragsvisites, plan de teamoverleggen met het ondersteuningsteam, HR en de locatiemanagers. Dus ik ben ook veel aan het begeleiden. En daarnaast ben ik altijd bezig met het bevorderen van zelfstandigheid van het team en dat structuur geven.'
Muriel Munk, zorgcoördinator

Meer weten over deze functie?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Caroline.

Caroline Roos

020 - 245 54 76

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.