Werken bij de Bogt

  • Dementie

  • GGZ

  • Chronische ziekte

De leuke bewoners en medewerkers maken De Bogt een heerlijke en unieke plek om te werken. Je vindt ons midden in de levendige en hippe Spaarndammerbuurt, vlakbij het Westerpark. De sfeer in ons centrum is lekker Amsterdams en huiselijk. Niet voor niets voelen veel collega's zich snel thuis bij ons. Bij De Bogt werken ongeveer 140 mensen. Er zijn 6 zorgteams.

Zelfstandige teams

Ons woonzorgcentrum telt 6 afdelingen met 10 tot 12 medewerkers. De teams werken allemaal zelfstandig. Dat moet wel bij je passen. Gelukkig kun je altijd rekenen op de hulp van je collega’s en op de ondersteuning van kwaliteitsverpleegkundigen, coaches en managers. Voor de teamspirit zijn er regelmatig personeelsfeesten en -lunches. 

Werken aan je ontwikkeling

Binnen De Bogt blijf je leren. Je kunt deelnemen aan (bij)scholingen, maar ook gaan voor een individueel ontwikkeltraject. Wil je een opleiding richting GGZ, BIG, niveau 4 of EVV volgen? In overleg kan er veel.

Unieke bewonersgroep

In De Bogt wonen mensen met rijke levensverhalen. Behalve ouderen met lichamelijke problemen en dementie wonen er zo’n 60 mensen met een indicatie voor beschermd wonen vanwege psychiatrische aandoeningen en/of een verslaving. Dankzij die brede cliëntengroep blijft het werk interessant en uitdagend.

Woonzorgcentrum met aantrekkingskracht

Met een restaurant en bruin café is het altijd gezellig in De Bogt. Dat weten ook de buurtbewoners en bewoners van de 91 aanleunwoningen die graag bij ons langskomen. Grote kans dat je ze tijdens de pauze tegenkomt in ons restaurant. Liever buiten de deur pauzeren? Dichtbij vind je een winkelcentrum en supermarkt.

Bereikbaarheid

Met een restaurant en bruin café is het altijd gezellig in De Bogt. Dat weten ook de buurtbewoners en bewoners! De Bogt is goed bereikbaar met bus 18 en 22. Voor je fiets is er een overdekte stalling. Kom je met de auto? Helaas zijn er in de buurt weinig parkeerplaatsen beschikbaar en er geldt betaald parkeren.

Kies jouw route naar de Bogt, met Google Maps

Kom jij ook werken bij De Bogt?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.