Verpleegkundige

'Ik ben een doener: precies waarom de zorg me zo aantrekt'

Toen Petra Lamers 35 jaar geleden ging werken, zocht ze in eerste instantie een baan in de techniek. Dat was destijds echter niet mogelijk en er bleven 2 mogelijkheden over: een kantoorbaan of een baan in de zorg.

Centrale ondersteuning

'We zijn actiever dan ooit!'

Ellen Plug is manager van Amstelring Ledenservice, de afdeling die de belangen behartigt van ongeveer 60.000 voornamelijk thuiswonende leden. 'We organiseren van alles en proberen ons aanbod steeds te vernieuwen en aan te laten sluiten bij de behoefte van onze leden.' Ellen vertelt over haar veelzijdige baan.

Technologie & innovatie

De zorg verandert

De zorg werkt met steeds meer digitale middelen, bijvoorbeeld om werk uit handen te nemen of om dingen inzichtelijk te maken. Waar houdt Amstelring Digitaal zich zoal mee bezig? Programmamanager Romy Claassen vertelt over haar werk en de uitdagingen die het team ziet.

Medewerker Welzijn en Wonen

Debbie is medewerker Welzijn en Wonen

Eigenlijk is ze een combinatie van een voedingsassistent en een teamassistent, vertelt Debbie. “Ik ondersteun het team in de zorg en werk in de woonkamer. Ik zorg voor cliënten, geef bijvoorbeeld ook bijvoeding en daarnaast ben ik betrokken bij activiteiten en verantwoordelijk voor de sfeer.”

Verzorgende IG

'Als ik lach, krijg ik ook lachende gezichten terug'

Als Tineke Diepbrink (57) om 6.45 uur arriveert op haar werk, komt op de afdeling een van de bewoners haar vaak al tegemoet. “Een lopertje”, lacht Tineke. “Ik neem haar mee en we drinken samen alvast een koffie aan de ontbijttafel.”

Helpende

‘Ik wou dat ik de overstap 10 jaar eerder had gemaakt'

Rozenholm is een kleinschalig verpleeghuis midden in Aalsmeer. Een gezellige locatie, waar het een zoete inval is van vrijwilligers, familieleden en medewerkers. Inmiddels voelt ook de 57-jarige Linda Hollenberg zich er thuis. Na meer dan 40 jaar werken in verschillende supermarkten, hield ze het vorig jaar voor gezien en koos ze voor de zorg.

Onderwijs

'Zorg is geen roeping, maar een echt vak'

Rob Barten (62) is ruim 4 jaar praktijkopleider in verpleeghuis Vreugdehof in Amsterdam-Buitenveldert. In een tijd waarin er een grote vraag is naar zorgmedewerkers is het belangrijk om buiten gebaande paden te denken en creatieve oplossingen te zoeken om nieuwe medewerkers binnen te halen. Dat betekent: alle zeilen bijzetten!

Ondersteuning op locatie

Met hart voor... teamcoaching

Caroline Borburg is teamcoach bij De Venser in Amsterdam Zuidoost. Ze ondersteunt teams in hun weg naar zelforganisatie.

Thuisbegeleiding

Thuisbegeleider Loubna: ‘We helpen achter de voordeur'

Schulden, fysieke beperkingen, psychische klachten, hoarding, opvoedondersteuning: als thuisbegeleider bij Amstelring kom je het allemaal tegen. Voor Loubna Menii (39), die sinds maart 2019 in die functie in het team Uithoorn werkt, is het een perfecte match. ‘We helpen achter de voordeur en zetten stapje voor stapje mensen weer in hun kracht.’

Psychosociaal behandelaar

Van bijbaan tot baan met vrijheid

Maatschappelijk werker Nanette van Steensel van der Aa rolde op haar zeventiende de zorg in. “Ik zocht gewoon een bijbaantje en mijn moeder spoorde me aan om het verzorgingshuis in de buurt te bellen. Ik vond het meteen heel leuk.

Psychosociaal behandelaar

Na 21 jaar bij Amstelring: verre van saai!

Luce werkt al 21 jaar bij Amstelring en dat is verre van saai zegt ze. 'Ik heb op veel verschillende locaties gewerkt en kon steeds zelf weer kiezen waar ik op dat moment graag wilde werken. Ik heb daardoor altijd de mogelijkheid gehad mezelf én m’n werk verder kunnen ontwikkelen.'

Verpleegkundige

Een aangenaam leven en kwalitatief bestaan bieden

Patrick werkt op de Huntington-afdeling, waar alle kennis en expertise aanwezig is over de ziekte van Huntington. 'We willen kwetsbare mensen met deze ziekte een aangenaam leven en kwalitatief bestaan bieden in de verschillende fasen van de ziekte. Want ieder mens is uniek, elke Huntington-patiënt is anders.'

Psychosociaal behandelaar

Werken op de polikliniek Huntington

Vanuit het Huntington Centrum Amsterdam op de locatie Willem Drees – Oostpoort van Amstelring, begeleidt en behandelt Gregory Sprenger samen met een multidisciplinair team zo’n 90 mensen die aan deze aandoening lijden.

Ouderengeneeskunde

Sarissa werkt als AIOS bij Amstelring

Sinds een paar maanden is Sarissa Homsma AIOS ouderengeneeskunde. Nadat ze in de verslavingszorg werkte, kwam de ouderenzorg op haar pad.

Ouderengeneeskunde

Isette is specialist ouderengeneeskunde

Als specialist ouderengeneeskunde is Isette Westphal - du Burck veel bezig met het begeleiden van allerlei processen, van het bevorderen van de eigen regie tot het begeleiden van het laatste deel van iemands leven.

Ouderengeneeskunde

'Ouderenzorg: een fantastisch cadeau!'

Jolanda de Zoeten had het zelf niet kunnen bedenken. Na 35 jaar als huisarts belandde ze tussen de ouderen van Amstelring. En mooi dat ze het vindt!

Ouderengeneeskunde

Welkom bij Amstelring! Alef de Boer

Begin 2023 is Alef de Boer als basisarts gestart op een CVA-revalidatie-afdeling bij Amstelring, hij werkt op twee locaties in Amsterdam Nieuw-West: Leo Polak en Scala.

Ouderengeneeskunde

Bent u dokter?

Maartje Binnendijk (27) is basisarts (ANIOS) bij Het Schouw in Amsterdam - Noord. Niet iedereen gelooft het meteen. Die jonge vrouw in dat vrolijke jurkje… is zij de dokter? Maartje vindt het prachtig. En mocht er nog iemand denken dat ouderenzorg stoffig is, dan rekent ze ook met die gedachte graag even af.

Ondersteuning op locatie

'Als je maar geen hoofddoek gaat dragen'

Met Nabil kwam een vleugje Sahara in het leven van de Uithoornse Anne. Maar goed dat ze niet wist hoe moeilijk het zou worden. Ze hebben nu samen een gezin. Soms is ze nog verbaasd dat ze zover is gekomen.

Ondersteuning op locatie

'Ik heb me nooit laten belemmeren door mijn handicap'

Door zuurstofgebrek bij de geboorte is Petra Louman spastisch. Dit uit zich vooral in haar benen: ze kan moeilijk lopen. Opvallend genoeg heeft ze daar zelf niet zo’n last van. ‘Ik heb me nooit laten belemmeren door mijn handicap.’

Helpende

'Nederland is een superland'

Van het oud-communistische Roemenië naar het vrije Nederland van de jaren 90. Het was een hele stap, maar spijt heeft Betty nooit gehad. Ze werkt sinds een paar jaar in verpleeghuis Rozenholm en voelt verwantschap met ouderen. Hun verhalen van vroeger, herinneringen aan oorlog en onvrijheid, ze zijn haar niet vreemd.

Thuisbegeleiding

‘Na een gesprek met een thuisbegeleider wist ik: dit is het!’

Chantal komt uit de wereld van het reizen, maar corona maakte daar abrupt een einde aan. Nu is ze dolblij met haar baan als thuisbegeleider. Alsof het vak voor haar is uitgevonden, zo denkt ze af en toe. Het past precies bij wat ze leuk vindt en wat ze goed kan.

Tuurlijk Thuis

De cliënt zo veel mogelijk aan het roer

De meeste ouderen blijven graag zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Met de komst van nieuwe wijkteams maakt Amstelring dit mogelijk, met persoonsgerichte zorg en begeleiding. Irene Jansen vertelt over het opzetten van het nieuwe wijkteam bij De Nieuwe Sint Jacob.

Blijmaker

'Van betekenis zijn voor mensen met dementie maakt mij blij'

Ouderenzorg leek Lynn Bezemer (24 jaar) helemaal niks, want mensen moeten wassen, nee dat was het niet voor haar. Een tante met dementie en de vacature voor Blijmaker bracht haar op andere gedachten.

Kijkje op locatie

Met hart voor jouw start: De Nieuwe Sint Jacob

Ben je benieuwd hoe het is om te starten om een gloednieuwe locatie als deze? Onze collega's vertellen je er graag meer over!

Kijkje op locatie

Met hart voor jouw start: Leo Polak

Welkom bij Leo Polak! Wat je zeker als eerste moet doen op je eerste werkdag? Welke collega's je krijgt? Het lievelingsliedje van onze collega's? Hoor het allemaal in deze video!

Verpleegkundige

Het CVA-revalidatieteam van Leo Polak

Wie na een beroerte (CVA) zorg en behandeling nodig heeft, vindt in het Leo Polak professionele revalidatie. Bianca Kroon is verpleegkundige op de afdeling CVA-revalidatie en Sandra Smiesing is verzorgende IG. Ze vertellen over hun werk: ‘In dit werk gaat het echt ergens om. Elke cliënt geeft voldoening.’

Activiteitenbegeleider

Een moeilijke weg, maar nu: één en al kleur en acceptatie

Wawan Kawulusan had het met zijn Chinese achtergrond in Indonesië al niet makkelijk. In Nederland bleek hij ook nog eens op jongens te vallen. Hij deed er zo’n 10 jaar over om uit de kast te komen. Maar hoe moeilijker de weg, hoe zoeter de beloning? Voor Wawan lijkt het er wel op.

Zij-instromer

‘Je moet er 100% voor willen gaan’

Drie dagen per week werken en een dag naar school. Zo wordt Sarah opgeleid tot verzorgende IG niveau 3. Deze baan kwam precies op het goede moment: 'Ik was er aan toe. En dat moet ook. Je basis moet stabiel zijn en je moet er 100% voor willen gaan, anders kun je het vergeten.'

Zij-instromer

‘Volg je hart, als je echt wilt, dan lukt het je!'

Leon Kusters heeft zijn droombaan uiteindelijk gevonden. Hij werkt in De Rietvinck, op de PG-afdeling. 'Misschien klinkt het wel gek, maar ik denk echt dat dit de ideale baan voor mij is. Ik hou ervan voor mensen te zorgen, in contact te zijn en lekker door te werken.'

Zij-instromer

'Er is nog zo veel te leren!'

Petra Baars woonde 12 jaar met haar gezin in Kenia. Terug in Nederland kreeg de ouderenzorg haar in de greep. 'Het lijkt een vreemde route, maar voor mij voelt het logisch.'

Begeleidend therapeut

Met hart voor het welzijn van 'roze' senioren

‘Ik weet hoe beklemmend het is, als je een belangrijk deel van jezelf verzwijgt. En hoe bevrijdend het is, als je wel jezelf kan zijn. Het is dan ook enorm inspirerend om te zien hoe activiteitenbegeleiders en geestelijk verzorgers op allerlei manieren seksuele diversiteit zichtbaar maken.’

Ondersteuning op locatie

'Als ik bid vergeet ik mijn zorgen'

Nursel was een jaar of 3, toen ze uit Turkije naar Nederland kwam. Ze groeide op in Amsterdam Oost. Hoe belangrijk haar afkomst voor haar is? ‘Ik denk soms dat die voor anderen belangrijker is dan voor mij.’

Kijkje op locatie

Video: Francis leidt je rond bij De Rietvinck

Onze gezellige locatie De Rietvinck in hartje Amsterdam is niet alleen een leuke locatie om te werken, maar is ook een LHBTIQ-vriendelijke locatie voor bewoners én medewerkers. En daar zijn ze trots op! Verpleegkundige in opleiding Francis Otten vertelt je meer over deze locatie en waarom het zo leuk is om hier te komen werken.

Kijkje op locatie

Video: rondleiding door De Nieuwe Sint Jacob

In het voorjaar van 2022 opende De Nieuwe Sint Jacob, met 36 gloednieuwe appartementen als kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie. Verzorgende IG & EVV'er Jessy geeft je in deze vlog een rondleiding door deze mooie locatie, gelegen in de prachtige Plantagebuurt in Amsterdam, tegenover Artis.

Verpleegkundige

Constant werken aan de kwaliteit van de zorg

Silvia Kok werkt sinds 2007 bij Amstelring. Ze begon als verpleegkundige en inmiddels werkt ze als kwaliteitsverpleegkundige, voor de locaties Willem Drees - Oostpoort, ZorgHerberg Oostpoort en de Transferafdeling in het VUmc. Ze vertelt over haar werk.

Verpleegkundige

Alleen nog maar vooruit

Geboren in Pakistan, getogen in Griekenland, in Nederland in ontwikkeling. Zo ziet Raza (29) zijn leven in een notendop. Hij raakte veel kwijt en voelde zich vaak eenzaam. Maar dat motiveerde hem ook. ‘Als je alles achter je laat, kun je alleen nog maar vooruit.’

Paramedisch behandelaar

Altijd op zoek naar oplossingen

Als ergotherapeut helpt Demi Mulder cliënten bij het zo veel mogelijk terugkrijgen van vaardigheden om dagelijkse dingen te kunnen doen, zoals aankleden. Ze had niet verwacht om met ouderen te gaan werken, maar zit nu erg op haar plek, vertelt ze.

Ondersteuning op locatie

Jeanne is een buddy voor nieuwe collega's

Jeanne werkt al 47 jaar bij Bornholm en gaat bijna met pensioen. Maar, waarom zou je met pensioen gaan als je baan zo leuk is? Jeanne heeft veel verschillende functies gehad, steeds werd het weer tijd om door te groeien. Ze vertelt hier graag over.

Zij-instromer

Van het vlees naar de zorg

Wim Schoonderbeek was jarenlang manager in de vleesverwerking. Hij werkte 80 uur per week en was dan in het weekend uitgeteld. Zo kan het niet langer, zei zijn vrouw. De ziekte van zijn moeder opende hem de ogen.

Ondersteuning op locatie

Van vrijwilliger naar betaalde baan

Frank Albrecht heeft altijd keihard gewerkt. In 2014 kwam hij na een val van een steiger thuis te zitten. Hij kreeg zijn spierkracht wel terug, maar werken in de bouw zat er niet meer in. Zijn buurvrouw tipte hem voor Vreugdehof. En toen…

Medewerker Welzijn en Wonen

'Ik lach en leer hier elke dag!'

‘Ik dacht dat het saai zou zijn. Maar nee. Juist niet! Ik lach en leer hier iedere dag.’ Herman Schuiling werkte 32 jaar als postbode. Toen begon hij steeds slechter te zien. Maar hij bleef positief. Sinds 2019 is Herman gastheer in groepswonen Noordhollandstraat.

Wijkzorg

Mannen in de wijk? Ze zijn er wel!

Mannen in de wijk? Ze zijn er wel, maar niet veel, ongeveer één op de vijftien. Maar Wessel Verkaik en Jairo Kauwoh laten zich niet afschrikken. Ze kozen de vernieuwende duale hbo voor wijkverpleegkundige zorg. Wat zijn hun motieven?

Verpleegkundige

'Je komt bijzondere situaties tegen'

Mensen die nog niet naar huis kunnen of wachten op een plekje in een verpleeghuis. De behandeling die werd gestart in het ziekenhuis, wordt hier vervolgd. En dat kan echt van alles zijn. De Transferafdeling kenmerkt zich door afwisseling in leeftijd van patiënten, maar ook in de behandelingen die nodig zijn.

Paramedisch behandelaar

Fysiotherapie en ergotherapie: wat is het verschil?

Wat fysiotherapie inhoudt, weten de meeste mensen wel. Ergotherapie is veel onbekender. Joyce van Noorloos (fysiotherapeut) en Linda Konijn (ergotherapeut) lichten het verschil toe

Helpende

'Ik kwam als 15-jarig meisje uit Ghana'

Adwoa Nyarko (38) werkt sinds 2009 als helpende in Het Schouw. Ze groeide op in Accra, de hoofdstad van Ghana. ‘Ik woonde bij mijn tante, samen met haar kinderen. Mijn vader was in Nederland, mijn moeder zag ik niet. Helaas.

Blijmaker

'Ik wil een ‘mogelijkmaker’ zijn'

De kinderen naar de basisschool, baan opgezegd en dan? Voor Matthijs Veltman (37 jaar) was kiezen voor de zorg niet vanzelfsprekend. Maar na wat gesprekken met mensen, het bekijken van verschillende vacatures en een dag meelopen bij de dagbesteding ging hij twijfelen.

Bijbaan

'Het contact is echt'

En moet je nu eens zien! Cindy werkt op twee plaatsen in het verpleeghuis Het Schouw in Amsterdam Noord. Op de vierde is ze helpende in de zorg. Dat betekent: mensen uit bed halen, verschonen, wassen, helpen bij het eten. Op de tweede is ze activiteitenbegeleider.

Verpleegkundige

'Ik ben altijd op zoek naar verbetering'

Hester Kolkmeijer verliet de wijkzorg voor een baan als kwaliteitsverpleegkundige in Het Hoge Heem in Uithoorn. Hoe veranderde haar werk hierdoor en wat vindt ze leuk aan de verpleeghuiszorg?

Zij-instromer

Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?'

Amstelring biedt een driejarige opleiding aan tot Verzorgende IG. Eén keer per week in de schoolbanken, en de rest van de tijd aan de slag in de zorg. Dat betekent dat je als leerling Verzorgende IG meteen de praktijk in duikt.

Ondersteuning op locatie

Zorgcoördinator Muriel werkt samen met een brede mix van mensen

Muriel Munk is als zorgcoördinator aanspreekpunt op de locaties Bornholm en Eijkenhove, in Hoofddorp. Ze is verantwoordelijk voor zorgprocessen en teamprocessen. “Ik sta dicht bij de teams.”

Verzorgende IG

'Was ik maar eerder de zorg in gegaan!'

Grijze muren, volgepakte kamers, vies eten. Het beeld dat Anja de Vries had van de verpleeghuiszorg was heel lang bepaald niet zonnig. Tot ze eens goed op de website van Amstelring keek. Wacht even..., dacht ze, misschien is het toch iets voor mij!

Centrale ondersteuning

Welkom Ilse Potma

Ilse Potma werkte in de retailsector, maar wilde iets anders. Na een opleiding in de ouderenzorg en veel stages, solliciteerde ze op een baan voor projectleider.

Ondersteuning op locatie

Met hart voor... alles en nog wat

Arie is als huismeester van (bijna) alle markten thuis. Op papier is hij als huismeester bij De Bogt vooral verantwoordelijk voor de voorraden. Maar in de praktijk doet hij nog veel meer.

Activiteitenbegeleider

Met hart voor... gezelligheid

Na zijn studie en stage bleef Ian als medewerker dagbesteding bij verpleeghuis Vreugdehof werken. Eerst als flexmedewerker en inmiddels als vaste kracht.

Technologie & innovatie

'Ik vond mijn geluk in zorgtechnologie'

Na een baan als geriatriefysiotherapeut ontdekte Marcel Fokker dat ICT beter bij hem paste. Hij liet zich omscholen en houdt zich nu als projectleider bezig met zorgtechnologie en innovatie bij Amstelring.

Technologie & innovatie

Met hart voor... applicaties

In haar werk als applicatiebeheerder komt alles wat Brigit Boom goed kan samen: bèta, juridische kwesties én techniek. Maar wat houdt haar werk precies in? Brigit vertelt er meer over.

Verzorgende IG

'Ik wil altijd helpen en meedenken'

Francis begon 12 jaar geleden bij Amstelring. Ze werkte als verzorgende, behaalde het bijbehorende diploma en liet zich bijscholen tot EVV’er (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende). Na een baan bij een andere zorgorganisatie en zwangerschapsverlof, kwam ze terug bij Amstelring.

Ondersteuning op locatie

'Er is zoveel te leren in de praktijk'

Als medisch secretaresse doet Jikke van der Vaart bij verpleeghuis Vreugdehof administratief werk, maar ze doet ook een heleboel andere dingen op deze locatie. “Ik heb veel contact met de bewoners, dat vind ik erg leuk.”

Verpleegkundige

Nancy is de spin in het web

Als verpleegkundig specialist op de transferafdeling in het VUmc is Nancy Dinh-van Kesteren de schakel tussen de verpleging en het medische team. Wat dat precies inhoudt, legt ze zelf uit.

Verpleegkundige

Werken als coördinerend verpleegkundige

Hank had een hele andere carrière voor ogen, maar besloot zijn hart te volgen. ‘Op deze afdeling kan ik mijn ei kwijt.’

Helpende

Diana is helpende in de nacht

Diana Dollart werkt bij verpleeghuis Het Schouw in Amsterdam-Noord, als helpende in de nachtdienst. Al ruim 30 jaar werkt ze op deze locatie. Ze vertelt wat ze bijzonder vindt aan haar werk.

Psychosociaal behandelaar

'Je gaat langdurige relaties met cliënten aan'

Gregory Sprenger werkt als neuropsycholoog en promovendus bij de polikliniek Huntington. Hier begeleidt en behandelt hij mensen die aan de ziekte van Huntington lijden.

Centrale ondersteuning

Werken als front-office medewerker

Eefje Visser en Michelle Poolen zijn beiden front office-medewerker bij het Integraal Serviceteam Amstelring (ISA). Dit team ondersteunt alle medewerkers en zorgteams van Amstelring. Wat maakt hun werk leuk? Eefje en Michelle vertellen erover.

Activiteitenbegeleider

Met hart voor... doen

Na verschillende functies in haar 36 jaar bij Amstelring, heeft Lonneke Lassing als activiteitenbegeleider bij de dagbesteding van Floriande in Hoofddorp een perfecte werkplek gevonden.

Wijkzorg

De werkdag van... Marieke

Marieke van Veen is wijkverpleegkundige en werkzaam in een wijkteam in Uithoorn en in het specialistisch technisch team. Hoe ziet haar werkdag eruit en wat geeft haar energie?

Begeleidend therapeut

Met hart voor... muziek

Als muziektherapeut komt Manon Hesseling op een andere manier in aanraking met cliënten. Hoe werkt muziektherapie en wat houdt haar functie precies in?

Blijmaker

'Ik hou van de sociale benadering'

George Dik startte een jaar geleden als Blijmaker bij De Nieuwe Sint Jacob, na een carrière als projectleider in een andere sector. In zijn huidige werk staat de sociale benadering van dementie centraal. Wat houd dat in?

Financieel

'Je moet altijd meebewegen'

Als concern controller houdt Mark Leffers zich bezig met allerlei financiële doelstellingen tot meerjarenprognoses. Wat zijn de uitdagingen in zijn functie de komende jaren?

Zij-instromer
Helpende

Altijd een blij hart

‘Echt waar,’ zegt ze, ‘elke dag als ik thuis kom, heb ik een blij hart. En elke dag als ik naar mijn werk ga ook. Ik ben weleens moe, natuurlijk. Maar als een bewoner dan naar me toe komt en een kus op mijn wang drukt…

Kijkje op locatie

Met hart voor jouw start: De Rietvinck

Beginnen aan een nieuwe baan is leuk, maar ook spannend. Wie worden je collega’s? Hoe drinkt men de koffie? En hoe bereik je De Rietvinck? Het team van Amstelring-locatie De Rietvinck heeft hart voor jouw start, dat is wel duidelijk!

Centrale ondersteuning

We brengen zorg en vastgoed samen

Ilse: “We werken aan het realiseren van een fijne plek voor ouderen, waar zorgmedewerkers ook prettig kunnen werken. “ “Dat vind ik leuk en mooi, dat we daarover na mogen denken”, voegt Nancy toe. “En de organisatie staat daar ook open voor.”

Ondersteuning op locatie

Met hart voor horeca

Voor mensen zorgen in een horeca setting, het is de droom van uitbater Natali Wegman. In het restaurant/café van locatie Groenelaan in Amstelveen, is ze helemaal op haar plek, vertelt ze.

Technologie & innovatie

Digitale ontwikkelingen in de zorg

Binnen Amstelring is digitale zorg altijd in ontwikkeling. Patrick van der Klei is programmamanager Amstelring digitaal en vertelt waar hij zich zoal mee bezighoudt en hoe de zorg verandert.

Psychosociaal behandelaar

Verrast door de warme zorgpraktijk

Ze loopt alweer een tijdje mee in het behandelteam van Amstelring. Wie is psycholoog Judith Boel? En waar staat ze voor?

Paramedisch behandelaar

'Ik hoop dat ik enthousiasme breng naar de bewoners'

Begin 2023 is Xamira Kon eindelijk begonnen aan haar droombaan: fysiotherapeut bij Amstelring. Daar ging 4,5 jaar studeren en hard werken aan vooraf. Hoe zijn haar eerste weken verlopen?