Leren & werken bij Amstelring

Zou je graag de zorg in willen maar heb je nog niet het juiste diploma? Of heb je al een diploma, maar zou je graag doorgroeien? Kom leren & werken bij Amstelring. Je gaat 1 of 2 dagen in de week naar school. De andere dagen ben je aan het werk bij één van onze locaties of in de wijk.

Leren van elkaar

Bij Amstelring leer je hoe je de zorg kunt verlenen die de cliënten verdienen. Maar wij leren ook van jou! De ouderenzorg is een sector die in ontwikkeling is, met steeds meer mensen die zorg nodig hebben en nieuwe innovatieve manieren van zorg. Hierbij is jouw frisse blik van harte welkom! Wat gaan we van elkaar leren?

Amstelring als stageplek

Kennismaken met alle kanten van de ouderenzorg? Kom stage lopen bij Amstelring! De zorg is divers, dus de functies ook. Denk aan een stageplaats als verzorgende, verpleegkundige of bijvoorbeeld als fysiotherapeut, ergotherapeut of maatschappelijk werker. Maar ook aan de ondersteunende diensten op kantoor of op locatie (zoals facilitair, HR of administratie).

BEN JIJ EEN MENSENMENS ZONDER ZORGDIPLOMA?

Waar een wil is, is een baan! Of het nou via een stage is, een opleiding, vrijwilligerswerk of een sollicitatiebrief... er zijn veel wegen naar een baan bij Amstelring. Wil jij ook overstappen naar de zorg?

Wij vertellen je graag
meer over de mogelijkheden
om de zorg in te gaan
zonder diploma.

Baan in de zorg?
Volg een mbo-stage bij Amstelring

Blijmaker: Een antwoord op uitdagingen in de ouderenzorg

Wij bieden je de kans je om- of bij te scholen tot persoonlijk ondersteuner. Dé collega die vernieuwing in de ouderenzorg brengt. Je kijkt samen met de bewoner naar wat nog wel mogelijk is. Hierbij zie je de mens en niet de patiënt. Je voert geen verpleegtechnische handelingen uit, maar helpt met o.a. opstaan, douchen, aankleden, eten en een mooie invulling aan de dag te geven. Met jouw focus op welzijn, kun je er echt zijn voor iemand. 

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.