Werken bij De Makroon

  • Dementie

  • Chronische ziekte & handicap

Wil je werken aan de rand van het bruisende centrum van Amsterdam? Vlakbij het Leidseplein en de Jordaan, vind je het moderne woonzorgcentrum De Makroon. In dit nieuwe gebouw zorg je samen met je team voor bewoners met somatische klachten en dementie. Al net zo nieuw als het gebouw is onze manier van werken. Je werkt bij De Makroon met zo'n 40 collega's. Er zijn 3 zorgteams.

Midden in het leven

Ons woonzorgcentrum is onderdeel van het gelijknamige gebouw De Makroon. Je vindt ons op de eerste verdieping, je hoeft maar één trap op. Net als in alle andere locaties vind je in verpleeghuis De Makroon mensen met rijke levensverhalen. We delen het nieuwe gebouw met senioren die zelfstandig wonen, in een huur-appartement in De Makroon. Grote kans dat je ze op een zomerse dag tegenkomt in de binnentuin of aan de waterkant van de Singelgracht.

Meer ruimte voor het gevoel van thuis

Werken in de Makroon is heerlijk. Alles is er nieuw en de ruime kamers bieden de bewoners veel privacy. In de modern vormgegeven omgeving voelen bewoners zij zich prettig en welkom. Lees hier wat wij de bewoners van De Makroon nog meer te bieden hebben.

Betrokken collega's

Tijdens een kennismakingsrondje binnen De Makroon merk je meteen dat je met betrokken en attente collega’s te maken hebt. Stuk voor stuk helpen we elkaar graag. Ongeacht hun functie draagt iedereen een steentje bij om samen de beste zorg mogelijk te maken.

Nieuwe manier van werken

Zie jij snel hoe iets anders of nog beter kan? Dan kom je bij ons helemaal tot je recht. Zo hebben we onlangs onze manier van werken verbeterd. In ons multidisciplinaire overleg schuiven nu regelmatig familieleden aan om mee te praten over de zorg voor hun partner of ouder. Heb jij ideeën hoe de zorg beter kan? We horen ze graag.

De Makroon

Bereikbaarheid

De Makroon ligt centraal in de stad, tussen de Marnixstraat en Nassaukade, op loopafstand van het Leidseplein. De tramhalte en het busstation Elandsgracht zijn dichtbij. Kom je op de fiets? Vraag dan naar onze fietsenstalling. Voor auto's is het betaald parkeren. Bij de Appeltjesmarkt is een parkeergarage. 

Kies jouw route naar De Makroon, met Google Maps:

Kom jij ook werken bij De Makroon?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.