Werken bij Floriande

  • Ouderdom en ziekte

  • Dementie

  • Dagbesteding

Midden in de gezellige woonwijk ‘Floriande’ in Hoofddorp vind je het gelijknamige woonzorgcentrum. Modern, sfeervol, kleurrijk, warm en huiselijk en waar iedereen elkaar kent. Met ongeveer 60 collega's en 4 zorgteams bieden we zorg en ondersteuning aan mensen met dementie of een andere chronische ziekte. 

Altijd reuring

Stap je binnen dan voel je je gelijk welkom in dit modern ingerichte huis. Daar zorgt onder andere het altijd gezellige restaurant voor. Waar buurtbewoners ook welkom zijn, want het restaurant is ook het Huis van de Buurt: een plek waar (buurt)bewoners elkaar kunnen ontmoeten, zonder moeten. Dé plek van samenkomst dus, waar altijd reuring is. Rinkelende koffiekopjes de hele dag door, bezoek dat langs komt en activiteiten die bezig zijn. Kom gerust in je pauze in het restaurant soep, een broodje of wat anders van de menukaart halen.

Welzijn

We besteden veel aandacht aan het welzijn van de bewoners. We gaan uit van de behoefte van de bewoner en kijken naar de mogelijkheden. Dit doen we niet alleen maar samen met de bewoner, de familie en naasten, zorgcollega’s, vrijwilligers en het team ‘Welzijn’. Met de bewoners wordt regelmatig wat ondernomen. Dagjes uit, individuele en groepsactiviteiten.

Mooie binnentuin

Waar je ook loopt bij Floriande, het is er stijlvol en voor de bewoners zo huiselijk mogelijk. Met moderne groepswoningen en ruime appartementen, met uitzicht op de mooie binnentuin. Een tuin waarin jij als collega uiteraard ook gebruik van mag maken, net als het dakterras en het restaurant. En wil je even wat boodschappen doen tijdens je pauze? Met winkelcentrum Floriande naast de deur heb je veel winkels bij de hand.

Floriande

Bereikbaarheid

Woonzorgcentrum Floriande is goed bereikbaar met de bus en de auto. Er is een grote parkeerplaats aan de kant van de Hankstraat en volop parkeergelegenheid in de omliggende straten. Kom je met de fiets? Dan kun je deze binnen (beperkt) stallen.

Kies jouw route naar Floriande, met Google Maps

Kom jij ook werken bij Floriande?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.