Werken bij Jatopa

Kleinschalig groepswonen na CVA en bij chronisch ziek

Bij de kleinschalige locatie Jatopa in Amsterdam Nieuw-West voel je je welkom, gezien en gewaardeerd. Het warme contact tussen collega’s, familie en bewoners maakt Jatopa tot een gezellige en prettige werkplek. Samen zorgen we voor ouderen met lichamelijke problemen. Bij groepswonen Jatopa werken ongeveer 20 collega's en er zijn 2 zorgteams.

Een speciale plek in Amsterdam

Net als in alle andere locaties vind je in Jatopa mensen met rijke levensverhalen. In Jatopa zijn veel bewoners van Indische of Aziatische afkomst. Dus hou je van spekkoek en kruidig eten, dan zit je hier goed! De mooie veranda met uitzicht op de groene binnentuin en de ruime woonkamers maken Jatopa een prachtige werkplek. De vier groepswoningen van Jatopa zijn deel van een gewoon appartementencomplex. Je kunt er goed je werk doen. De kamers zijn lekker ruim en in de woonkamers met keuken is het altijd gezellig.

Houd je van lekker koken? Elke dag bereiden we zelf met familie en bewoners de warme maaltijd, met verse ingrediënten.

Ruimte voor ontwikkeling

Als zorgmedewerker weet je meestal zelf precies wat je moet doen. Er is daarom in onze teams ruimte om de zorg voor bewoners met elkaar te organiseren. En collega’s staan voor elkaar klaar. Een teamcoach kan helpen bij de overstap naar zelforganisatie. Wil je je persoonlijk verder ontwikkelen? In overleg kun je een opleiding volgen.

Feestje met je team

Je merkt het gelijk in Jatopa: de sfeer in de teams is goed. Daar dragen ook de personeelsuitjes aan bij. Eens per jaar gaan we uit eten, organiseren we een barbecue of gaan we samen iets leuks doen. Eens in de vier jaar is er een groot personeelsfeest.

Kleinschalig wonen Jatopa - Amsterdam Nieuw-West

Bereikbaarheid

Jatopa ligt tussen het Rembrandtpark en de Sloterplas. Heerlijke plekken om een wandeling te maken of een rondje te fietsen. Kom je op de fiets naar je werk? Er is bij Jatopa een fietsenstalling. Ook je auto kun je in de buurt van Jatopa parkeren. Maar het parkeren kost geld, dus misschien is het ov een betere keuze. Metro 50 en verschillende bussen stoppen dichtbij. 

Kies jouw route naar Jatopa, met Google Maps:

Kom jij ook werken bij Jatopa?

Verhalen van collega's

Er zijn helaas nog geen verhalen van deze locatie. Klik in de navigatie op 'Verhalen' om persoonlijke verhalen van collega's van andere locaties te lezen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.