Werken bij De Rietvinck

  • Dementie

  • Chronische ziekte of handicap

  • Niet aanboren hersenletsel

Midden in de Amsterdamse Jordaan vind je De Rietvinck. Een modern en beregezellig woonzorgcentrum, waar iedereen welkom is en waar je je gelijk thuis voelt. Samen met zo'n 65 collega’s zorg je voor 68 bewoners met lichamelijke klachten, hersenletsel of dementie. Er zijn 3 zorgteams.

Leuk contact met bewoners en collega's

Geen betere plek om te werken dan in de Jordaan, vlak bij het hippe Haarlemmerplein en winkelstraat Haarlemmerdijk. Net als in alle andere locaties kom je ook in De Rietvinck ouderen tegen met rijke levensverhalen. Maar je ontmoet bij ons ook interessante collega’s en vrijwilligers van uiteenlopende culturen, met ieder een eigen achtergrond of seksuele voorkeur. Juist die bonte verzameling van mensen maakt ons huis zo kleurrijk. Niet voor niets komen buurtbewoners graag op bezoek.

Vind je het leuk om in een huis te werken waar iedereen zich thuis voelt? De deur staat open!

Stapje extra

In De Rietvinck doen we elke dag ons best om bewoners een prettige en vrolijke dag te bezorgen. Daarvoor zetten we graag een stap extra. Heb jij een idee waarmee je een gewone dag bijzonder maakt? Jouw inbreng is meer dan welkom. Je kunt altijd aankloppen bij je collega’s en de manager. 

Goed voor je ontwikkeling

Professionaliteit staat voorop in De Rietvinck. Je leert elke dag van elkaars kwaliteiten en krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen. Samen met je collega’s volg je bijvoorbeeld klinische lessen. Wil je een vervolgopleiding doen? Ontdek wat er allemaal mogelijk is. 

De Rietvinck

Bereikbaarheid

Woonzorgcentrum De Rietvinck ligt vlakbij het prachtig gerenoveerde Haarlemmerplein. Ook merk je de levendigheid van de Haarlemmerdijk met winkels, eettentjes en natuurlijk de mooie bioscoop De Movies. Op het Haarlemmerplein stoppen trams en bussen, dus met het openbaar vervoer ben je zo bij ons. Kom je met de fiets? Vraag naar onze fietsenstalling. 

Kies jouw route naar De Rietvinck, met Google Maps:

Kom jij ook werken bij De Rietvinck?

Verhalen van collega's

Zij-instromer

‘Volg je hart, als je echt wilt, dan lukt het je!'

Leon Kusters heeft zijn droombaan uiteindelijk gevonden. Hij werkt in De Rietvinck, op de PG-afdeling. 'Misschien klinkt het wel gek, maar ik denk echt dat dit de ideale baan voor mij is. Ik hou ervan voor mensen te zorgen, in contact te zijn en lekker door te werken.'

Ondersteuning op locatie

'Als ik bid vergeet ik mijn zorgen'

Nursel was een jaar of 3, toen ze uit Turkije naar Nederland kwam. Ze groeide op in Amsterdam Oost. Hoe belangrijk haar afkomst voor haar is? ‘Ik denk soms dat die voor anderen belangrijker is dan voor mij.’

Kijkje op locatie

Video: Francis leidt je rond bij De Rietvinck

Onze gezellige locatie De Rietvinck in hartje Amsterdam is niet alleen een leuke locatie om te werken, maar is ook een LHBTIQ-vriendelijke locatie voor bewoners én medewerkers. En daar zijn ze trots op! Verpleegkundige in opleiding Francis Otten vertelt je meer over deze locatie en waarom het zo leuk is om hier te komen werken.

Verzorgende IG

'Ik wil altijd helpen en meedenken'

Francis begon 12 jaar geleden bij Amstelring. Ze werkte als verzorgende, behaalde het bijbehorende diploma en liet zich bijscholen tot EVV’er (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende). Na een baan bij een andere zorgorganisatie en zwangerschapsverlof, kwam ze terug bij Amstelring.

Begeleidend therapeut

Met hart voor... muziek

Als muziektherapeut komt Manon Hesseling op een andere manier in aanraking met cliënten. Hoe werkt muziektherapie en wat houdt haar functie precies in?

Kijkje op locatie

Met hart voor jouw start: De Rietvinck

Beginnen aan een nieuwe baan is leuk, maar ook spannend. Wie worden je collega’s? Hoe drinkt men de koffie? En hoe bereik je De Rietvinck? Het team van Amstelring-locatie De Rietvinck heeft hart voor jouw start, dat is wel duidelijk!

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.