Werken bij Eigen Haard

  • Dementie

  • Ouderdom & ziekte

  • Dagbesteding

Je vindt woonzorgcentrum Eigen Haard midden in een gewone woonwijk in Zwanenburg. Het gebouw is licht en ruim van opzet. Dat maakt het werken er wel zo prettig. Met zo'n 30 bewoners en 40 collega’s leer je elkaar snel kennen. Je voelt je er snel thuis. Ook onze buurtbewoners komen graag langs voor koffie en gezelligheid. 

Huis in de buurt

In woonzorgcentrum Eigen Haard merk je dat je in een dorp werkt. Het is een plek waar Zwanenburgers graag komen, een levendige ontmoetingsplaats. En de kundige medewerkers hebben oog voor gezelligheid en service. Buurtbewoners eten gezellig mee, familie komt langs en vele dorpsbewoners zetten zich in als vrijwilliger. De betrokkenheid is groot.

Veel collega's gingen je voor en kozen voor een baan in de ouderenzorg bij Amstelring. We staan voor elkaar klaar en je leert elkaar goed kennen. De sfeer en mogelijkheden in zorgcentrum Eigen Haard spreken je vast aan. Binnen de teams kun je bouwen op je collega’s.

Verder groeien

Blijf je graag bij? Wil je verder groeien in je vak? In Eigen Haard ondersteunen we jouw ontwikkeling. Je krijgt cursussen en trainingen aangeboden en je kunt in overleg een vervolgopleiding doen. Je leert om de beste beslissingen te nemen in je werk. Je team regelt zoveel mogelijk zelf: van roosters tot taakverdeling. Zo zorg je met elkaar voor de beste kwaliteit van zorg. 

Gezellige buurtbewoners

Naast Eigen Haard liggen 82 aanleunwoningen. En ook deze bewoners maken graag gebruik van onze voorzieningen. Deze combinatie van eigen bewoners en buurtbewoners geeft een prettige sfeer. Kom gerust eens kijken. Dan kun je met eigen ogen zien wat we bedoelen.

Bereikbaarheid

Eigen Haard is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Treinstation Halfweg - Zwanenburg ligt op 10 minuten lopen en je kunt bij ons gratis parkeren.

Kies jouw route naar Eigen Haard, met Google Maps

Kom jij ook werken bij Eigen Haard?

Verhalen van collega's

Er zijn helaas nog geen verhalen van deze locatie. Klik in de navigatie op 'Verhalen' om persoonlijke verhalen van collega's van andere locaties te lezen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.