Werken bij
Leo Polak

  • Dementie

  • Chronische ziekte of handicap

  • Revalidatie

  • Revalideren na cva

  • Dagbesteding

  • Palliatieve zorg

Kom binnen bij verpleeg- en revalidatiehuis Leo Polak, waar de gezellige sfeerhaard en de receptioniste je een warm welkom geven! Ook valt als je binnenloopt gelijk de fijne, positieve sfeer op. Iedereen heeft oog voor elkaar.

Collega Agnes: “Van buitenaf horen we regelmatig hoe gemoedelijk, gezellig en warm de sfeer is bij ons. En daar zijn we trots op!

Leo Polak heeft zorgappartementen, een revalidatieafdeling, een CVA-unit, een zorghotel, hospice, kleinschalige woningen voor mensen met dementie en dagbesteding. In het Leo Polak werken ruim 200 collega's. Er zijn 13 zorgteams. Er is een grote diversiteit aan collega's en cliënten. Dit maakt het heel dynamisch, maar betekent voor jou als medewerker ook dat je voortdurend moet schakelen. Maar met zo veel collega’s en expertises leer je ook steeds van elkaar. 

Altijd gezellig

Het Leo Polak is ook open voor de buurt, buurtbewoners komen regelmatig langs. Elke dinsdag is er muziek, of wordt er geschilderd of geknutseld. En dagelijks zijn er groepsactiviteiten. We proberen er voor de bewoners iedere dag een feestje van te maken! De bewoners houden van lekker eten, we bakken daarom regelmatig zelf en koken elke avond verse maaltijden.

Even pauzeren? De winkels van winkelcentrum Akerpoort en het Osdorpplein vind je in de buurt. Of haal een broodje in het winkeltje en geniet ervan in de mooie binnentuin.

Leo Polak

Bereikbaarheid

Kom je met de auto, de fiets of het ov? In het Leo Polak kan het allemaal. We hebben een eigen parkeerterrein en een inpandige fietsenstalling. Tram en bus stoppen dichtbij.

Kies jouw route naar Leo Polak, met Google Maps:

Kom jij ook werken bij Leo Polak?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.