Werken bij Willem Drees - Oostpoort

  • Zorgappartementen

  • Polikliniek Huntington

  • Chronische ziekte of handicap

Aan de Polderweg in Amsterdam-Oost (direct naast het winkelhart Oostpoort) vind je Willem Drees - Oostpoort. Een mooi nieuw gebouw waar we met 50 collega's liefdevolle zorg bieden aan 48 mensen met een chronische ziekte, handicap of de ziekte van Huntington. Je werkt in één van de 4 teams. We hebben oog voor elkaars inbreng en expertise.

Samen met collega's en vrijwilligers

Bij Willem Drees-Oostpoort werk je in zelforganiserende teams. We bepalen samen de roosters en taakverdeling. Ieder heeft naast de gewone zorgtaken ook een eigen aandachtsgebied: bijvoorbeeld 'bedrijfshulpverlening', 'communicatie' of 'werving van nieuwe collega's'. Je kunt rekenen op een plezierige samenwerking met je collega’s en steun van vele mantelzorgers en vrijwilligers.

Net als in alle andere locaties van Amstelring vind je in Willem Drees-Oostpoort bewoners met rijke levensverhalen. Er wonen bij ons mensen die door ouderdom of door lichamelijke aandoeningen (bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson of de gevolgen van een hersenbloeding) niet meer thuis kunnen wonen. In een ander gedeelte van het gebouw is er een unit voor mensen met de ziekte van Huntington. Past zo’n huiselijke omgeving bij je, dan is dit de werkplek voor jou!

Blijven groeien

Vind je vernieuwing en ontwikkelingen in de zorg ook zo interessant en leuk? Dan ben je bij Willem Drees-Oostpoort in goed gezelschap. Met cursussen en trainingen zorgen we ervoor dat je bijblijft. Verder groeien? Vertel het ons. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Willem Drees - Oostpoort

Bereikbaarheid

Willem Drees - Oostpoort ligt op loopafstand van het Muiderpoortstation. Tram 3, 7 en 9 stoppen bijna voor de deur. Kom je op de fiets? Vraag dan naar onze fietsenstalling. Ook makkelijk, als je na je werk even een boodschap wilt doen: ons huis ligt middenin het gezellige winkelgebied Oostpoort. 

Kies jouw route naar Willem Drees - Oostpoort, met Google Maps:

Kom jij ook werken bij
Willem Drees - Oostpoort?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.