Werken bij Wolbrantskerkweg

Kleinschalig wonen bij dementie

Bij Wolbrantskerkweg in Amsterdam-Osdorp wordt je snel onderdeel van een warme familie van 20 collega's. Veel van ons zijn hier begonnen met werken en nooit meer weggegaan. De werksfeer in de twee teams is dan ook heel goed. Elke dag zetten we ons in voor liefdevolle zorg voor onze 24 bewoners met dementie.

Op een mooie plek in Osdorp

Net als in alle andere locaties vind je in Wolbrantskerkweg bewoners met rijke levensverhalen. Samen met familieleden en vrijwilligers geven we onze bewoners goede verzorging, een prettige dagbesteding en liefdevolle aandacht. Want juist bij dementie is een gevoel van veiligheid en vertrouwen belangrijk. In Wolbrantskerkweg werk je in vier moderne groepswoningen, op de eerste t/m vierde verdieping van een gewoon appartementencomplex. Onze bewoners wonen er beschermd, en zijn zo toch tussen de mensen. 

Grote zelfstandigheid

Ligt jouw hart bij zorg voor mensen met dementie? Hou je van zelfstandig werken en wil je graag meebeslissen? Dan zit je goed bij de Wolbrantskerkweg. In de grote huiskamers en appartementen heb je alle ruimte om je werk te doen. Onze teams zijn zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het budget, het aannemen van nieuwe medewerkers en de nodige (bij)scholingen.

Een feestje

Geen vraag is te gek. Je collega’s en teamcoach helpen je graag. Dat de onderlinge band zo goed is, komt misschien ook wel door de personeelsuitjes. Eens per jaar ga je samen uit eten of iets leuks doen. Eens per twee jaar is er een groot knalfeest met collega’s van andere locaties.

Wolbrantskerkweg

Bereikbaarheid

Tegenover Wolbrantskerkweg ligt het Stadspark van Osdorp. Een mooi park om te lunchen of een wandeling te maken. Bijvoorbeeld naar winkelcentrum Osdorpplein. In de buurt geldt betaald parkeren voor je auto. Daarom komen de meeste collega’s met de fiets of het openbaar vervoer. Bus en tram stoppen dichtbij. 

Kies jouw route naar Wolbrantskerkweg, met Google Maps:

Kom jij ook werken bij Wolbrantskerkweg?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.