Werken als
activiteiten-
begeleider

Bij Amstelring vinden we het heel belangrijk dat zowel onze bewoners als collega's kunnen doen waar zij goed in zijn. Samen met de bewoners zoek jij dagelijks naar een goede balans tussen hun passie en die van jou! Je bent onmisbaar als het gaat om het welzijn van onze bewoners en zorgt voor aantrekkelijke activiteiten, zowel in groepsverband als individueel.

Dagbesteding

Vind je het fijn om kwetsbare mensen te helpen met een zinnige dagbesteding? Wil jij je echt verdiepen in de mens en op zoek gaan naar activiteiten en taken die goed bij het individu passen? Dan is een baan bij dagbesteding echt iets voor jou.

Muziektherapie

Bij therapie denk je al snel aan praten, maar bij muziektherapie is de muziek vooral een middel om op een andere manier contact te maken. De hoeveelheid aan locatie zorgt voor heel verschillende werkdagen.

Ian heeft
hart voor
gezelligheid

Na zijn studie en stage bleef Ian als medewerker dagbesteding bij verpleeghuis Vreugdehof werken. Eerst als flexmedewerker en inmiddels als vaste kracht. “Ik heb leren schaken van de mannen die naar ons toe komen. Ik kan het nog niet heel goed, maar wel een beetje. Ik begin nu wat potjes te winnen en heb er ook een persoonlijke hobby bij. Dat had ik niet gedacht.”

Meer weten?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk als activiteitenbegeleider. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Caroline.

Caroline Roos

020- 245 54 76Stuur een WhatsApp bericht

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.