Werken als helpende

Als helpende kun je bij Amstelring alle kanten op. Met jouw positieve instelling en interesse in het persoonlijke verhaal van bewoners, geef je hun leven kleur. Elke dag weer! Je kunt bij ons aan de slag in de wijk of bij een van onze woonzorgcentra. Wil je graag doorleren? Dan denken we graag met je mee.

Jij bent goud waard in de ouderenzorg

Jij hoeft bij Amstelring nooit stil te staan. Als helpende kun je je volop ontwikkelen. Zo leiden wij je intern op tot helpende plus en zorgen we dat jij net als wij voorop loopt, met de nieuwste kennis en slimme vaardigheden.

Nog geen diploma?

Heb je geen zorgdiploma, maar wel hart voor de zorg? Wij bieden je de kans je om- of bij te scholen tot persoonlijk ondersteuner: dé collega die vernieuwing in de ouderenzorg brengt. Heb je deze opleiding afgerond, dan is de stap naar een diploma Helpende (plus) zo gezet!

Meer weten? We nemen graag contact met je op!

Ben jij helpende, verzorgende of verpleegkundige?

Meer weten?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk en vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die we je kunnen bieden. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Nancy.

Nancy van Hasselaar

020 - 245 54 76

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.