Werken bij Noordholland-
straat

Kleinschalig wonen bij dementie

Midden in Buitenveldert, tussen het Amsterdamse Bos en het Gijsbrecht van Aemstelpark, vind je de 2 groepswoningen van Noordhollandstraat. Met een team van tien collega’s staan we met liefdevolle zorg klaar voor onze 16 bewoners met beginnende dementie.

Een hechte gemeenschap

Veel van je collega’s aan de Noordhollandstraat werken er al jaren. De werksfeer is er goed. Met slechts acht bewoners per groep is alles prettig overzichtelijk. De bewoners zijn vaak nog enigszins zelfredzaam en het contact met de familie verloopt goed. De buurt is ruim en groen. Bij mooi weer kun je goed vertoeven in onze prachtige tuin. Of je gaat met een bewoner even naar de winkels dichtbij.

We doen het samen

Wat meteen opvalt in de Noordhollandstraat: alle collega’s willen het de bewoners echt naar de zin maken. Samen koken we, samen doen we boodschappen, samen gaan we eropuit. Ook onderling hebben we oog voor elkaar. Dat merk je meteen. Zo gaan we als collega's regelmatig samen uit eten. We zijn betrokken bij elkaar. 

Aanpakkers

Weet jij goed welke zorg mensen met beginnende dementie nodig hebben? Hou je van aanpakken? Dan zit je goed aan de Noordhollandstraat. Je werkt in een zelf organiserend team dat veel zaken zelf regelt. Of het nu om bijscholingen gaat of om het aanschaffen van planten voor de tuin, iedereen draagt zijn steentje bij. 

Noordhollandstraat

Bereikbaarheid

Groepswonen Noordhollandstraat ligt dicht bij het metrostation Van Boshuizenstaat. Kom je met de auto? Houd dan rekening met betaald parkeren. Je fiets kun je mooi binnenzetten. Even snel inkopen doen na je werk? Winkelcentrum Gelderlandplein ligt vlakbij.

Kies jouw route naar Noordhollandstraat, met Google Maps:

Kom jij ook werken bij Noordhollandstraat ?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.