Werken bij Rozenholm

  • Kleinschalig wonen bij dementie

  • Ouderdom & ziekte

Midden in Aalsmeer vind je Rozenholm. Een klein en sfeervol verpleeghuis waar we met 60 collega’s zorg bieden aan bewoners met lichamelijke klachten en/of dementie. In alles merk je dat Rozenholm deel uitmaakt van het dorp. Omdat veel bewoners en collega’s elkaar kennen, is de betrokkenheid groot en hebben we oog voor elkaar.

Hechte band

Het is prettig werken in Rozenholm. De sfeer en mogelijkheden in ons zorgcentrum spreken je vast aan. Want de sfeer in de teams is goed en als nieuwe collega word je van harte welkom geheten. Je kunt in je werk ook rekenen op de vele familieleden en vrijwilligers die zich erg betrokken voelen. Net als in andere locaties vind je ook in Rozenholm oudere mensen met mooie levensverhalen.

Veel collega's gingen je voor en kozen voor een baan in de ouderenzorg bij Amstelring. Zorg jij ook graag voor oudere mensen? En werk je het liefst op een plek waar alles overzichtelijk is? Dan is de kleinschaligheid van Rozenholm in Aalsmeer echt iets voor jou. In de ontspannen sfeer van groepswoningen bied je zorg aan kwetsbare bewoners. Je leert de bewoners en je collega’s goed kennen. We staan voor elkaar klaar!

Water en winkelcentrum dichtbij

Regelmatig pauze in je werk is belangrijk. Wil je lekker naar buiten? Op zomerse dagen is het goed toeven aan het water direct naast Rozenholm. Even shoppen? Dat kan in het winkelcentrum dat op een paar minuten wandelen ligt. Voor de dagelijkse boodschappen vind je een supermarkt aan de overkant van de straat.

Rozenholm

Bereikbaarheid

Rozenholm is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. De bus stopt op 6 minuten lopen naar Rozenholm. 

Kies jouw route naar Rozenholm, met Google Maps:

Kom jij ook werken bij Rozenholm?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.