Bij Amstelring werken mensenmensen die van de bewoners en cliënten houden. Met én zonder zorgdiploma kun ook jij bijdragen aan goede zorg en een fijne sfeer.
Kijk gerust eens rond welke banen wij te bieden hebben, wie weet zien we je snel!

Hey, wat leuk
dat je er bent!

EEN MENSENMENS HOUDT VAN...

MET 23 LOCATIES
ALTIJD EEN BAAN
BIJ JOU OM DE HOEK

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij Amstelring? Dat zijn er heel wat! Te beginnen met de ruime keus uit locaties met ieder een eigen sfeer. Kijk alvast een beetje rond! 

BEN JIJ EEN
MENSENMENS
ZONDER
ZORGDIPLOMA?

Bij Amstelring houden we allemaal van mensen. Jij ook? Dan ben je van harte welkom om samen met ons op zoek te gaan naar een mooie plek voor jou bij ons. 

Meer weten? We nemen graag contact met je op.

AAN DE SLAG ALS HELPENDE, VERZORGENDE OF VERPLEEGKUNDIGE?

WAT VINDEN JOUW TOEKOMSTIGE
COLLEGA'S VAN HUN WERK?

De dansende zuster van Noordhollandstraat

Muziek staat centraal als Loissy aan het werk is. De verzorgende IG zorgt er altijd voor dat de sfeer goed is op de afdeling. 'Elke middag als ik werk zetten we de muziek aan. Nederlandse muziek, dat heb ik op mijn werk leren kennen. 'De ‘dansende zuster’, zo noemen ze me.'

Nachtdiensten passen goed bij nachtvlinder Latifa

Al 17 jaar werkt Latifa in de nacht. Haar werk bij Wolbrantskerkweg past bij haar, en het team waarin ze werkt is hecht. 'Ik ben een echte nachtvlinder. Familie en flexers op het werk vragen me altijd hoe ik zo vrolijk kan zijn na een nachtdienst.'

'Als je echt iets wilt, dan kun je het!'

Ze werkte in de schoonmaak, de horeca, de catering, een coffeeshop. Ynez dacht dat het daar bij zou blijven. Dat ze het ooit haar diploma voor verzorgende IG zou halen…? Het ging niet vanzelf, maar het is gelukt. Dankzij dat zinnetje: 'Je kunt het!'.

‘Vrijheid, dat gun je toch iedereen?’

Ben Zwirs is locatiemanager bij Vreugdehof, in Amsterdam Buitenveldert. Hij vertelt over het ‘open deuren’ project, waarbij Amstelring bewoners steeds meer vrijheid geeft en we er naar streven dat in onze locaties de binnendeuren allemaal open zijn.

'Hard werken, maar we lachen wat af'

Als jonge vrouw van bijna 20 rolt Kim min of meer toevallig de zorg in, zonder eigenlijk ambitie in die richting te hebben. Inmiddels is ze met haar 38 jaar praktisch een oudgediende in verpleeghuis De Venser in Amsterdam Zuidoost: 'Ik heb er alle etages al wel gehad. Iedereen bij De Venser kent mij.’

‘Alles draait om aandacht geven’

Denise wordt heel gelukkig van haar werk als helpende. Het werken met mensen met dementie draait voor haar om aandacht geven. 'Als helpende heb je echt tijd voor de bewoners. Je helpt met de zorg, maar je bent ook heel persoonsgericht bezig en kijkt hoe je een bewoner kunt stimuleren dingen zelf te blijven doen.'

Diana is helpende in de nacht

Diana Dollart werkt bij verpleeghuis Het Schouw in Amsterdam-Noord, als helpende in de nachtdienst. Al ruim 30 jaar werkt ze op deze locatie. Ze vertelt wat ze bijzonder vindt aan haar werk.

Leerling Martijn: ‘Ik moest bij nul beginnen’

Hij werkte in de bouw, als kunstenaar, in het onderwijs, maar tijdens de coronacrisis besluit Martijn Mintjes anders: hij wil de zorg in. Na een korte vooropleiding is hij nu leerling verzorgende bij verpleeghuis Groenelaan, op een afdeling voor mensen met dementie.

Met hart voor jouw start: Floriande

Nieuw bij Amstelring? Het team van Floriande heeft hart voor jouw start! Ze vertellen je de beste tips voor je eerste werkdag en welke activiteiten ze graag met bewoners doen. Maar ook wat Floriande zo bijzonder maakt.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE NIEUWSTE VACATURES?

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.
iframe test