Stage lopen
bij Amstelring

Kennismaken met alle kanten van de ouderenzorg? Kom stage lopen bij Amstelring! De zorg is divers, dus de functies ook. Denk aan een stageplaats als verzorgende, verpleegkundige of bijvoorbeeld als fysiotherapeut, ergotherapeut of maatschappelijk werker. Maar ook aan de ondersteunende diensten op kantoor of op locatie (zoals facilitair, HR of administratie).


Amstelring als stageplek

Bij Amstelring leren we van en met elkaar. Door te doen, maar ook door te kijken hoe jouw collega’s het werk aanpakken. In de praktijk leer je het vak pas écht. Jij hebt op jouw beurt vast vernieuwde ideeën waar Amstelring van kan leren.

Wil je bij ons stage lopen? Vul dan het aanmeldformulier in. Het stagebureau van Amstelring coördineert de stages voor alle locaties en teams. Je hoort binnen 2 weken of er ergens plek voor je is. Als dit het geval is, wordt je uitgenodigd voor een gesprek met de praktijkopleider van die locatie. Samen met hem of haar maak je concrete afspraken en neem je het stagecontract door.

Maatschappelijke stage
of snuffelstage

Ben je scholier en wil je eens kijken hoe het er in de zorg aan toegaat? Dan bieden we mogelijkheden voor een maatschappelijke stage of snuffelstage. Denk bijvoorbeeld aan het meehelpen in de kantine, het ondersteunen van activiteiten of wandelen met een bewoner. 

Dena Kooijman (hbo-student Human Resource Management) deed een snuffelstage bij Amstelring. 'Het was een leuke ervaring om deel uit te maken van het gezellige recruitment-team, waarbij ik veel kennis en inzichten heb opgedaan. Hoewel ik tijdens mijn stage voornamelijk heb meegekeken, heb ik toch ook ontzettend veel geleerd. Dit heeft mijn beeld van het vakgebied aanzienlijk vergroot.'

Neem contact op met een locatie bij jou in de buurt. Geef aan dat je op zoek bent naar een maatschappelijke stage of snuffelstage, je wordt dan doorverwezen naar de juiste persoon.

Meer weten over stages?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in een stage. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Neem contact op met ons stage-bureau.

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.