Werken als verpleegkundige

Als verpleegkundige wil je als vanzelfsprekend de beste zorg voor de bewoners, maar ook het beste werkklimaat voor je collega's. Samen met je zelforganiserende team ga jij er 100% voor! Je vindt het leuk om je collega’s te adviseren bij complexe taken en te ondersteunen bij het leren van nieuwe vaardigheden.

Als verpleegkundig kun je bij ons alle kanten op

Amstelring biedt startende én ervaren mbo- of hbo-gediplomeerde verpleegkundigen een interessante en dynamische werkplek. Je kunt hier leren van complexe zorg, verschillende specialismes en multidiscipliniare teams. Doorontwikkelen kan altijd! Denk aan functies als kwaliteitsverpleegkundige of verpleegkundig specialist.

Werken in de flexpool
van Amstelring

Zoek je de flexibiliteit van een zelfstandige, maar dan in dienst bij Amstelring? Misschien past onze vaste invalpool met flexkrachten dan wel bij jou. Je hebt zelf controle over diensten maar bent wel een echte Amstelringer. En ook dat heeft zo zijn voordeel!

Ben jij helpende, verzorgende of verpleegkundige?

Meer weten?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk als verpleegkundige. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Caroline.

Caroline Roos

020 - 245 54 76

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.