Werken als
medisch behandelaar

Ben je basisarts of specialist ouderengeneeskunde en ligt jouw interesse bij de oudere mens? Of misschien wil je als arts vooral brede werkervaring opdoen, als stevige basis voor je verdere carrière? Ga dan bij Amstelring aan de slag!

Als arts in de ouderenzorg krijg je te maken met psychogeriatrische, somatische en sociale problematiek van de oudere mens. Diagnoses stellen, indiceren, behandelingen voorschrijven en uitvoeren, collega’s consulteren en samenwerken met andere professies zoals verpleegkundigen en paramedici. Dat is allemaal nodig om het best mogelijke kwaliteit van leven bij je cliënten te realiseren.

Van huisarts naar arts in de ouderenzorg

Jolanda de Zoeten belandde na 35 jaar als huisarts tussen de ouderen van Amstelring. En mooi dat ze het vindt! Ze werkt nu als basisarts+ en voelt zich dolgelukkig. Naast de patiëntenzorg begeleidt ze basisartsen en artsen in opleiding voor specialist ouderengeneeskunde. De hospicezorg in de ZorgHerberg noemt ze het meest fantastische cadeau dat ze zich kon wensen. 'Daarin komt alles samen wat ik mooi vind aan het vak.'

Verschillende specialismes

Meer weten over werken als medisch behandelaar?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk als medisch behandelaar. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Femke.

Femke Algera

020 - 245 54 76

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.