Werken aan
een fijne
revalidatie

Amstelring biedt revalidatie aan mensen die (tijdelijk) minder belastbaar zijn door een operatie, behandeling, ongeval of een oorzaak zoals een CVA. Samen met jouw team zorg je ervoor dat een cliënt zo goed en snel mogelijk weer naar de thuissituatie kan.

Werken in de
revalidatie
kan als...

Een revalidatieteam bestaat uit verschillende expertises.

Fysiotherapeut

Als fysiotherapeut richt je je op het verminderen van klachten, voorkomen of afremmen van achteruitgang en het optimaliseren en behouden van zelfstandigheid in het dagelijks functioneren.

Logopedist

Als logopedist binnen Amstelring onderzoek, behandel en begeleid je patiënten met taal-, spraak of slikproblemen als gevolg van neurologische of oncologische stoornissen.

Ergotherapeut

Samen met een ergotherapeut wordt gekeken naar hoe de mobiliteit kan worden verbeterd. Het belangrijkste is dat de beweging en activiteit past bij wat iemand belangrijk vindt.

Reguliere revalidatie

Wie na een operatie, behandeling of ongeval niet naar huis kan, kan bij Amstelring terecht in een aangepast revalidatiecentrum. Het team staat klaar om alle aspecten van een revalidatieproces goed te doorlopen. 

Naast een specialist ouderengeneeskunde is vaak ook een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, logopedist, maatschappelijk werker, (neuro)psycholoog, geestelijk verzorger en tandarts betrokken. Het doel is dat de cliënt uiteindelijk zoveel mogelijk weer zelf kan doen.

Revalideren na een cva

Een CVA (ook wel beroerte genoemd) kan grote lichamelijke en geestelijke gevolgen hebben. Dat kunnen zichtbare gevolgen zijn, zoals een (halfzijdige) verlamming. Maar ook minder zichtbare, bijvoorbeeld vermoeidheid en verandering van karakter of gedrag. Amstelring biedt advies, professionele zorg en behandeling.

Onze zorgteams verrichten verpleegtechnische handelingen en begeleiden en ondersteunen de cliënt in de dagelijkse handelingen. Bijvoorbeeld bij het weer zo zelfstandig mogelijk leren wassen, aankleden, naar het toilet gaan en lopen.

Aan de slag in de revalidatie? Dat kan hier:

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.