Werken op een afdeling somatiek

Wil je bezig zijn met diagnostiek en behandeling van onze bewoners? Op een somatische afdeling stellen we door middel van onderzoeken en tests een diagnose. Op basis daarvan maken we een behandelplan. Samen met jouw team zorg je ervoor dat dit behandelplan goed wordt nageleefd.

Wat ga je doen?

Niet alles loopt altijd volgens plan. Soms verandert de fysieke of psychische toestand van bewoners. Omdat je ze van heel dichtbij kent, valt jou dat als eerste op. Aan jou de uitdaging en de eervolle taak om hen bij te staan. Hoe voelen zij zich? Welke zorg en aandacht hebben zij nu nodig? Met jouw inlevingsvermogen weet je mensen te prikkelen, bijvoorbeeld om activiteiten te doen die ze nog wel kunnen. En dat is mooi werk, want hoe klein je bijdrage soms ook is, de dank van onze bewoners is groot.

Heb je liefde voor de ouderenzorg?
Kom werken bij Amstelring!

Wie werken op
een afdeling somatiek?

Op een somatische afdeling werken er helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen. Iedereen van de afdeling helpt met de ADL, vanaf helpende plus help je met de medicatie en verpleegkundigen helpen met de verpleegtechnische handelingen. Als team ben je zelfsturend, dat betekent dat je als team zelf verantwoordelijk bent voor de planning, bestellingen en de verdeling van het werk. 

Aan de slag op een afdeling somatiek? Dat kan hier:

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.