Bij Amstelring kijken en luisteren we naar mensen. Wie waren zij voordat ze hulp, ondersteuning en zorg nodig hadden? Wat willen en kunnen zij nu de gevolgen van dementie, ouderdom en chronische ziekten zichtbaar en merkbaar zijn? En wie en wat is belangrijk in deze fase van hun leven?

Het gewone leven ondersteunen, dat doen we samen, gelijkwaardig en met respect voor elkaars rol, positie en bijdrage. Dat is onze missie en zijn onze waarden.

Samen is met zo'n 3700 professionals op 23 locaties, in circa 50 wijkzorgteams, op de dagbesteding, in de thuisbegeleiding en in de ondersteuning. En met de inzet van vele naasten en vrijwilligers. Amsterdam, de regio Amstelland De Meerlanden en Haarlemmermeer is ons werkgebied. 

Over Amstelringers

Een Amstelringer is van nature flexibel, nieuwsgierig en leergierig. We willen voorop lopen met de nieuwste kennis en slimme vaardigheden! En natuurlijk delen we die met elkaar. Want samen weet je meer. We geven je de vrijheid en ruimte om dat te doen wat nodig is in jouw vak. Je denkt in mogelijkheden en durft initiatief te nemen. Zelfstandig werken in een klein team en verantwoordelijkheid nemen is de basis.

Jouw competenties en ervaringen zijn waardevol, net als die van je collega's. Juist daarom verwelkomen we ook mensen zonder zorgopleiding in onze teams. Passie voor mensen en oprechte betrokkenheid is wat we delen. En wat we doen, doen we samen.

‘Het gewone leven ondersteunen doen we samen’

Interesse in wie onze bewoners en cliënten zijn en waren staat bij onze 3.700 medewerkers dagelijks centraal. Een hulpvraag vertalen we eerst naar de behoefte aan ondersteuning, begeleiding en welzijn en daarna pas naar zorg en behandeling. Technologie, digitale middelen en data zijn een logisch onderdeel van ons werk als dit het gewone leven van mensen ten goede komt en medewerkers ondersteunt in hun werk.

Wanneer iemand bij ons komt wonen zorgen we samen met naasten en vrijwilligers voor een thuisgevoel. En we streven dan ook naar zoveel mogelijk zelfstandigheid en vrijheid.

Divers en kleurrijk

Bij Amstelring kan iedereen zichzelf zijn. Afkomst, religie, geaardheid en cultuur van medewerkers, stagiaires, vrijwilligers, cliënten en bewoners zorgen voor kleur en diversiteit.  Waardering en respect voor elkaar vinden we heel belangrijk. Een aantal van onze locaties heeft het Roze Loper certificaat en we hebben cultuurspecifieke locaties, bijvoorbeeld voor ouderen met een Aziatische achtergrond. 

Lees de verhalen: Achter elk gezicht schuilt een leven, achter elke glimlach een verhaal.

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.