WERKEN ALS
PERSOONLIJK
ONDERSTEUNER

Heb je geen zorgdiploma, maar zie je een switch naar de zorg helemaal zitten? Word dan Blijmaker bij Amstelring! Met een korte opleiding wordt je klaargestoomd tot persoonlijk ondersteuner in één van onze zorgteams. Een nieuwe rol waarin jouw competenties en opgedane werkervaring van grote waarde zijn.Bij Amstelring werken Blijmakers!

Elke dag een glimlach: daar zorgen we voor bij onze bewoners. Voel jij goed aan waar iemand behoefte aan heeft en beschik je over lef en creativiteit? Dan leiden we je graag op tot persoonlijk ondersteuner. Dé collega die vernieuwing in de ouderenzorg brengt.

 Je kijkt samen met de bewoner naar wat nog wel mogelijk is. Je voert geen verpleegtechnische handelingen uit, maar helpt met o.a. opstaan, douchen, aankleden, eten en een mooie invulling aan de dag te geven. Samen met je team (bestaande uit o.a. helpenden, verzorgenden en verpleegkundigen) maak je het verschil in het leven van onze bewoners. 

Als pionier aan de slag

Als persoonlijk ondersteuner ben je een belangrijke pionier binnen Amstelring. De focus van de zorg komt steeds meer op welzijn te liggen: het zien van de mens in plaats van de patiënt. Vanuit jouw functie lever je hier een grote bijdrage aan.

Met de functie van persoonlijk ondersteuner bieden we mensen met hart voor de zorg de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan het welzijn van onze bewoners, de ouderen in onze maatschappij. Daarnaast help jij als persoonlijk ondersteuner de werkdruk in teams te verlagen en draag je met jouw unieke vaardigheden bij aan toekomstbestendigheid van zorgteams.

Jouw opleidingstraject

Zo ziet werken als persoonlijk
ondersteuner er uit

Angela Schaap - de Koning

Meer weten?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk als persoonlijk ondersteuner. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Angela.

Angela Schaap - de Koning

020 - 245 54 76

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.