Werken bij Vreugdehof

  • Dementie

  • Ouderdom & ziekte

  • Revalidatie

  • Dagbesteding

  • Tijdelijk verblijf

Aan de rand van Buitenveldert vind je verpleeghuis en revalidatiecentrum Vreugdehof. Wanneer je binnenloopt word je direct verwelkomd door de receptioniste en een gezellige, warme sfeer. Werk je bij Vreugdehof dan is er een perfecte balans tussen plezier hebben met collega’s en professionaliteit tonen in je werk. 

Als nieuwe collega krijg je een warm welkom en word je snel opgenomen in het team. Vreugdehof is als een groot samengesteld gezin, we eten in de pauzes samen: op de afdeling of in het vernieuwde restaurant vol lekkere, gezonde dingen. Bij Vreugdehof werk je met bewoners, cliënten en revalidanten met dementie, een lichamelijke chronische ziekte of handicap. Er werken zo'n 160 collega’s en er zijn 9 zorgteams.

Er is veel maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor kwesties die spelen in de samenleving. Vreugdehof staat middenin de samenleving!

Diversiteit speelt een grote rol

Diversiteit vinden we belangrijk, de teams en de bewoners zijn een afspiegeling van de samenleving en de vele culturen die we kennen. Iedereen kan bij Vreugdehof zichzelf zijn, respect voor elkaar en vrijheid zijn vanzelfsprekend. We zijn dan ook trotse bezitter van het certificaat van de 'Roze Loper': het keurmerk voor verpleeghuizen en verzorgingshuizen die aandacht hebben voor seksuele diversiteit, bij cliënten en medewerkers.

Altijd groeien

Binnen Vreugdehof heb jij als medewerker altijd de kans om door te groeien en te blijven leren. Zo wordt er 2 keer per week een klinische les gegeven en komen er regelmatig gastdocenten langs.

Bewoners worden volop betrokken

Met de bewoners wordt gecommuniceerd op de manier waarop zij dit wensen. Je of u? De bewoner bepaalt de toon. Ook worden bewoners volop betrokken bij individuele activiteiten of in groepsverband. Zo worden er bij inzamelingsacties dekens gehaakt of zeepjes gemaakt. Iedereen mag meedoen en maakt deel uit van de community.

Vreugdehof is groot, maar door de gezellige sfeer voelt het er huiselijk. In de zomer is het goed toeven in de prachtige binnentuin: voor medewerkers maar ook voor bewoners en familieleden. Met een fijn terras, een vijver met koikarpers en kippen die vrij rond scharrelen.

Bereikbaarheid

Met name met het OV is Vreugdehof goed bereikbaar: station RAI ligt op 5 minuten lopen. Parkeerplaatsen zijn er beperkt, maar je fiets kun je kwijt in de fietsenstalling.

Kies jouw route naar Vreugdehof, met Google Maps

Kom jij ook werken bij Vreugdehof?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.