Werken bij De Venser

  • Groepswonen bij dementie

  • Chronische ziekte of handicap

  • Dagbesteding

  • GGZ

‘We kijken hier nergens van op.’ Als er een plek is waar je je oprecht op je gemak kunt voelen, dan is het in De Venser. Een warm, open, gastvrij en kleurrijk verpleeg- en verzorgingshuis in Amsterdam Zuidoost, dicht bij de Johan Cruijff ArenA. Er werken zo'n 120 mensen. Er zijn 8 zorgteams.

Op en top gezellig

Net als in alle andere locaties vind je in De Venser mensen met rijke levensverhalen. Je merkt al snel dat we echt bij de buurt horen. Het is één grote ontmoeting tussen bewoners en buurtbewoners, veel met een Surinaamse of Antilliaanse afkomst. Iedereen loopt er graag even binnen, of het nou voor een kop koffie, een biertje, optreden of activiteit is. Kijk hier wat wij de bewoners van De Venser nog meer te bieden hebben. Past zo’n actieve omgeving bij jou, dan is De Venser de werkplek voor jou.

Samen met je team

Bij De Venser werk je in een zelforganiserend team. Samen zorgen we voor een goede planning en fijne werkindeling. We kijken regelmatig naar wat er goed gaat en wat er beter kan. Je praat mee over de werving en selectie van collega’s. Heb je een goed idee? In De Venster is er alle ruimte voor. Eens per jaar ga je samen met je collega’s op personeelsuitje.

Blijven leren

Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Je krijgt bij ons de kans om verschillende cursussen te doen. Zo blijf je helemaal bij. Verder groeien? In overleg is een vervolgopleiding mogelijk.

De Venser

Bereikbaarheid

Op een betere locatie kun je niet werken. Het openbaar vervoer is dichtbij: metrohalte Strandvliet en station Amsterdam Bijlmer ArenA zijn op loopafstand. Kom je met de auto? Je parkeert je auto gratis voor de deur. En als je met de fiets komt, dan kun je die in onze fietsenstalling zetten. Voor lunch of diner is er ons restaurant of ons winkeltje. Even shoppen of na je werk een avondje uit? Omdat je vlak bij de Johan Cruijff ArenA werkt, is dat allemaal mogelijk.

Kies jouw route naar De Venser, met Google Maps:

Kom jij ook werken bij De Venser?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.