Werken als
psychosociaal of begeleidend behandelaar

Amstelring heeft een breed aanbod aan psychosociale diensten voor onze cliënten en bewoners. Zowel intramuraal als extramuraal, vanuit een dynamisch en multidisciplinair team.
Werk je als psychosociaal of begeleidend behandelaar bij Amstelring dan betekent dat veel afwisseling, maar ook interessante vraagstukken die om slimme oplossingen en behandelingen vragen.

'Dat dit gewoon kan, vind ik een fijne ervaring'

‘Verzorgenden, verpleegkundigen, artsen, ergotherapeuten, vrijwilligers, familie… ik vind het mooi om te zien hoe we allemaal iets toevoegen vanuit onze eigen expertise. Het is net als bij een teamsport", vertelt psycholoog Judith Boel. 

Samenwerken met vakgenoten

Waneer je als arts of behandelaar bij Amstelring werkt, maak je ook deel uit van de Amstelringbrede behandelgroep. Samen hechten we veel waarde aan vakmanschap en professionele autonomie. De verbinding tussen de verschillende disciplines en locaties staat centraal.  Je denkt vanuit je eigen vakgebied mee over technologische ontwikkelingen en speelt een rol in externe netwerken.

Onze specialismes

Dé bijbaan voor studenten geneeskunde of verpleegkunde

Relevante werkervaring opdoen en werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Kom als student bij ons werken! Afhankelijk van je opleiding en ervaring ga je als helpende of verzorgende IG aan de slag in één van onze 23 locaties en werk je met ouderen met dementie of met somatische klachten.

Meer weten over werken als behandelaar?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk als psychosociaal of begeleidend behandelaar. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Femke.

Femke Algera

020 - 245 54 76Stuur een WhatsApp bericht

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.