Werken in de
centrale ondersteuning

Om de zorg bij Amstelring zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we niet alleen zorgmedewerkers nodig. Ben jij bijvoorbeeld een controller, asset manager, hr expert of communicatieprofessional en ben je op zoek naar een baan waarmee je echt kunt bijdragen aan de zorg? Dan ben je bij ons van harte welkom! 

De beste zorg voor onze cliënten én voor jou

Bij het Integraal Serviceteam Amstelring (ISA) in Amstelveen werken professionals met allerlei expertises: HR, financiën, communicatie, werving, inkoop enz. Met zo'n 120 collega's pakt het ISA uiteenlopende vraagstukken en projecten voor de verschillende locaties van Amstelring op.

'Elke maand starten er bij Amstelring zo’n 30 tot 40 nieuwe collega’s'

Eefje Visser en Michelle Poolen zijn beiden front office-medewerker bij het Integraal Serviceteam Amstelring (ISA). Dit team ondersteunt alle medewerkers en zorgteams van Amstelring. "We zijn zo’n grote organisatie, er komen dus veel verschillende vragen binnen."

Zo komen zorg en vastgoed samen

Nancy Huijmans en Ilse Ohm zijn adviseur vastgoedportefeuille en houden zich dagelijks bezig met alles wat er speelt rondom vastgoed van Amstelring. "We werken aan het realiseren van een fijne plek voor ouderen, waar zorgmedewerkers ook prettig kunnen werken. En de organisatie staat daar ook open voor."

Meer weten over werken in de centrale ondersteuning?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk in de centrale ondersteuning. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Femke.

Femke Algera

020 - 245 54 76

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.