Werken in de
centrale ondersteuning

Om de zorg bij Amstelring zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben we niet alleen zorgmedewerkers nodig. Ben jij bijvoorbeeld een controller, asset manager, hr expert of communicatieprofessional en ben je op zoek naar een baan waarmee je echt kunt bijdragen aan de zorg? Dan ben je bij ons van harte welkom! 

De beste zorg voor onze cliënten én voor jou

Bij het Integraal Serviceteam Amstelring (ISA) in Amstelveen werken professionals met allerlei expertises: HR, financiën, communicatie, werving, inkoop enz. Met zo'n 120 collega's pakt het ISA uiteenlopende vraagstukken en projecten voor de verschillende locaties van Amstelring op.

'Elke maand starten er bij Amstelring zo’n 30 tot 40 nieuwe collega’s'

Eefje Visser en Michelle Poolen zijn beiden front office-medewerker bij het Integraal Serviceteam Amstelring (ISA). Dit team ondersteunt alle medewerkers en zorgteams van Amstelring. "We zijn zo’n grote organisatie, er komen dus veel verschillende vragen binnen."

Zo komen zorg en vastgoed samen

Nancy Huijmans en Ilse Ohm zijn adviseur vastgoedportefeuille en houden zich dagelijks bezig met alles wat er speelt rondom vastgoed van Amstelring. "We werken aan het realiseren van een fijne plek voor ouderen, waar zorgmedewerkers ook prettig kunnen werken. En de organisatie staat daar ook open voor."

Meer weten over werken in de centrale ondersteuning?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk in de centrale ondersteuning. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Femke.

Femke Algera

020 - 245 54 76Stuur een WhatsApp bericht

Kijk mee met jouw
toekomstige collega’s

Centrale ondersteuning

'We zijn actiever dan ooit!'

Ellen Plug is manager van Amstelring Ledenservice, de afdeling die de belangen behartigt van ongeveer 60.000 voornamelijk thuiswonende leden. 'We organiseren van alles en proberen ons aanbod steeds te vernieuwen en aan te laten sluiten bij de behoefte van onze leden.' Ellen vertelt over haar veelzijdige baan.

Technologie & innovatie

De zorg verandert

De zorg werkt met steeds meer digitale middelen, bijvoorbeeld om werk uit handen te nemen of om dingen inzichtelijk te maken. Waar houdt Amstelring Digitaal zich zoal mee bezig? Programmamanager Romy Claassen vertelt over haar werk en de uitdagingen die het team ziet.

Centrale ondersteuning

Welkom Ilse Potma

Ilse Potma werkte in de retailsector, maar wilde iets anders. Na een opleiding in de ouderenzorg en veel stages, solliciteerde ze op een baan voor projectleider.

Technologie & innovatie

'Ik vond mijn geluk in zorgtechnologie'

Na een baan als geriatriefysiotherapeut ontdekte Marcel Fokker dat ICT beter bij hem paste. Hij liet zich omscholen en houdt zich nu als projectleider bezig met zorgtechnologie en innovatie bij Amstelring.

Technologie & innovatie

Met hart voor... applicaties

In haar werk als applicatiebeheerder komt alles wat Brigit Boom goed kan samen: bèta, juridische kwesties én techniek. Maar wat houdt haar werk precies in? Brigit vertelt er meer over.

Centrale ondersteuning

Werken als front-office medewerker

Eefje Visser en Michelle Poolen zijn beiden front office-medewerker bij het Integraal Serviceteam Amstelring (ISA). Dit team ondersteunt alle medewerkers en zorgteams van Amstelring. Wat maakt hun werk leuk? Eefje en Michelle vertellen erover.

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.