Vrijwilliger worden?

Vrijwilligerswerk is mooi werk! Iets kunnen betekenen voor een ander, daar word iedereen blij van. Wil jij iemand een mooi moment en een fijne dag bezorgen?

We worden steeds ouder. En daardoor groeit het aantal mensen met dementie en chronische ziekten. Ouderdom brengt ook gewoon ongemak met zich mee, zoals slechter horen en zien en moeilijker kunnen bewegen. Er komen dus steeds meer mensen die hulp, ondersteuning of zorg nodig hebben.

Bij Amstelring vinden we dat de zorg voor oudere en kwetsbare mensen een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We werken dan ook nauw samen binnen de driehoek cliënt, mantelzorger en zorgprofessional, met naasten en vrijwilligers en met andere zorg- en welzijnsorganisaties. En we zetten ons in voor sterke buurt- en wijkgemeenschappen. Want iedereen kan een waardevolle rol vervullen in het leven van iemand die zorg of ondersteuning nodig heeft.

Als opstapje naar
een betaalde baan?

Frank Albrecht heeft altijd keihard gewerkt. In 2014 kwam hij na een val van een steiger thuis te zitten. Hij kreeg zijn spierkracht wel terug, maar werken in de bouw zat er niet meer in. Zijn buurvrouw tipte hem voor Vreugdehof. En toen…

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures

Meld je aan en ontvang vacatures automatisch in je mailbox.