Werken als medewerker welzijn & wonen

Je bent als medewerker welzijn & wonen, ook wel gastvrouw of gastheer genoemd, het vertrouwde gezicht. Jij creëert een huiselijke sfeer en helpt bewoners met eten en drinken. Je bent goed in het inspelen op een zinvolle tijdsbesteding. Met oprechte aandacht en ondersteuning bij activiteiten geef jij kleur aan het leven van de bewoners. Een mooie manier om de zorg in te gaan!

Het zonnetje in de huiskamer

In de ouderenzorg is het mogelijk om medewerker welzijn & wonen te worden. Je hebt geen zorgdiploma nodig, maar wel een opleiding op vmbo-niveau. En natuurlijk de motivatie om je te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Je ondersteunt het team als gastheer/ -vrouw op de locatie en zorgt voor een gezellige woonomgeving. Een fijn thuisgevoel, gezelligheid en huiselijkheid, dat is belangrijk. Je krijgt bij ons een training van 8 dagdelen en kan daarna meteen aan de slag.

Zij-instromer Anja
begon als gastvrouw

"Iemand liet me een vacature voor gastvrouw zien. Gastvrouw, dacht ik. Mmm, dat klinkt best goed. Ik las woorden als “thuis voelen” en “leuke dag geven”. Toen ging ik eens naar de foto’s kijken. Wacht even, dacht ik. Die muren zijn helemaal niet grijs. Dat eten ziet er hartstikke goed uit. De mensen hebben alle ruimte. En ze lachen!"

Angela Schaap - de Koning

Meer weten?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk als medewerker welzijn & wonen. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Angela.

Angela Schaap - de Koning

020 - 245 54 76

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.