Werken in
het onderwijs

Bij Amstelring vinden we leren heel erg belangrijk. Daarom zijn we altijd op zoek naar professionals die hun beste beentje voor willen zetten op gebied van opleiden van onze (toekomstige) collega's. Heb jij ervaring in de zorg of in het onderwijs en wil je een volgende stap zetten? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Nieuwe
collega's opleiden

Bij Amstelring willen we graag dat onze collega's zich door kunnen ontwikkelen.  Daarom bieden we verschillende opleidingen en cursussen aan. We houder ervan als er zoveel mogelijk op (leer)afdelingen opgeleid wordt zodat de theorie direct toe te passen in de praktijk.  We zijn altijd op zoek naar collega's die mee willen bouwen aan een positief leerklimaat.

De Amstelring Academie

Sinds 2023 heeft Amstelring een eigen leerplatform: de Amstelring Academie. Iedere medewerker en vrijwilliger, ongeacht functie, rol of niveau krijgt hier de kans te leren en ontwikkelen. Bij de Academie vind je een aanbod van verschillende kennis en kunde van locaties/teams en collega's. Zo leren we van en met elkaar! Wil jij je ook inzetten voor opleiden bij Amstelring? Houd dan onze vacatures goed in de gaten.  

Meer weten over werken als opleider in de zorg?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk als opleider. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Nadine.

Nadine Terschegget

020 - 245 54 76Stuur een WhatsApp bericht

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.