Werken bij Het Schouw

  • Dementie

  • Chronische ziekte of ouderdom

  • Dagbesteding

In Amsterdam-Noord vlak bij winkelcentrum Boven ’t Y vind je het gezellige huis Het Schouw. Zoek je een werkomgeving waar bewoners en collega’s open en toegankelijk zijn? En wil je werken in een hecht team waar je je snel thuis voelt? Dan maken we graag kennis met je.

Goede sfeer

Amsterdam Noord heeft iets stads en iets dorps. Dat merk je ook in Het Schouw. Je werkt met mensen die spontaan en rechtdoorzee zijn. We staan midden in het levendige stadsdeel Amsterdam Noord. Buurtbewoners komen graag bij ons, bijvoorbeeld voor dagbesteding, een warme maaltijd of kopje koffie. Wil jij ook werken in een gezellig huis met ruimte voor ontwikkeling? Bekijk alle vacatures bij woonzorgcentrum Het Schouw.

Aandacht voor elkaar

Samen met je collega’s bied je de beste zorg aan mensen met dementie of een lichamelijke chronische ziekte. Net als in alle andere locaties vind je in Het Schouw mensen met rijke levensverhalen. Het kloppend hart van verpleeghuis Het Schouw is voor veel bewoners het restaurant De Heemtuin. Het is er altijd levendig.

Natuurlijk moet je soms hard werken. Toch lukt het ons om aandacht aan de kleine dingen te schenken. Zo maken we het samen gezellig. Je werkt altijd in een hecht team, met veel ruimte om dingen zelf te bepalen. Het team roostert zelf, overlegt regelmatig en ieder teamlid heeft eigen teamtaken. 

Ruimte voor jouw ontwikkeling

Wil je nieuwe dingen leren? Bij woonzorgcentrum Het Schouw sta je nooit stil. Je kunt trainingen, cursussen en workshops volgen. Een vervolgopleiding is in overleg mogelijk. Laat het weten als je vindt dat iets beter kan. Jouw mening doet ertoe!

Het Schouw

Bereikbaarheid

Geen betere werkplek dan naast het winkelhart van Amsterdam-Noord. Het openbaar vervoer is dichtbij en je kunt je auto vlakbij (betaald) parkeren. Kom je op de fiets, dan kun je hem in onze fietsenstalling zetten. Tijdens je pauze ben je van harte welkom in ons restaurant. Of wil je dan even een frissen neus halen? Naast Het Schouw ligt een mooie buurttuin en op loopafstand vind je het Baanakkerpark.

Kies jouw route naar Het Schouw, met Google Maps:

Kom jij ook werken bij Het Schouw?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.