Werken als ondersteuner
op locatie

Van locatieondersteuner tot agogisch werker en van zorgcoördinator tot restaurantmedewerker. Op onze 23 zorglocaties kun je alle kanten uit. In een ondersteunende functie op locatie heb je vaak met veel verschillende collega's te maken, wat je werk erg afwisselend maakt.

Zorgcoördinator Muriel werkt samen met een brede mix van mensen

Muriel Munk is als zorgcoördinator aanspreekpunt op de locaties Bornholm en Eijkenhove, in Hoofddorp. Ze is verantwoordelijk voor zorgprocessen en teamprocessen. 'Ik sta dicht bij de teams.'
Muriel Munk, zorgcoördinator
Jikke van der Vaart, medisch secretaresse

Van alle markten thuis

Arie is als huismeester van (bijna) alle markten thuis. Op papier is hij als huismeester bij De Bogt vooral verantwoordelijk voor de voorraden. Maar in de praktijk doet hij nog veel meer, vertelt hij. “Ik ben leergierig en wil overal helpen, daardoor is mijn werkdag nooit hetzelfde.”

Even binnenkijken bij een locatie?

Beginnen aan een nieuwe baan is leuk, maar ook spannend. Wie worden je collega’s? Hoe drinkt men de koffie? En hoe bereik je De Rietvinck? Het team van Amstelring-locatie De Rietvinck heeft hart voor jouw start, dat is wel duidelijk!

Meer weten over werken als ondersteuner op locatie?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk als ondersteuner op locatie. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Caroline.

Caroline Roos

020 - 245 54 76Stuur een WhatsApp bericht

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.