Jouw nieuwe baan

vind je bij Femke

Wat kan ik voor je betekenen?

Als recruiter en coördinator van het wervingsteam ben ik vooral bezig met het binden en boeien van potentiële kandidaten. Maar ook in het verbinden van collega’s en ze adviseren en ondersteunen waar nodig. Mijn collega’s omschrijven mij altijd als een echt mensenmens!

Als expertisegebied heb ik onder andere het behandelteam, waar we dagelijks zoeken en schakelen met bijvoorbeeld specialisten ouderengeneeskunde of ergotherapeuten. Maar ook functies waar je niet direct aan denkt als je aan de ouderenzorg denkt, zoals muziektherapeuten en geestelijk verzorgenden.

Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor het ISA (Integraal Serviceteam Amstelring), waar onze ondersteunende functies onder vallen. Ik kan je dus op weg helpen aan een baan bij ons op kantoor, maar je mag me natuurlijk ook altijd een bericht sturen of bellen voor algemene vragen over werken bij Amstelring.

Dáárom ben ik een Amstelringer

Een gedreven team en een gevarieerde werkweek! Als coördinator vind ik het belangrijk dat iedereen in zijn kracht komt te staan en dat probeer ik dan ook altijd naar voren te brengen tijdens onze overleggen. Doe waar je goed in bent! Pionieren is iets wat echt bij Amstelring en bij mij past. Dat is fijn, want daardoor creëer je je eigen werkpakket. 

Neem contact op

Je kunt mij bereiken op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag:

Ik zoek de volgende collega's:

Ontmoet mijn collega's

Blijf op de hoogte van
nieuwe vacatures

Meld je aan en ontvang de nieuwste vacatures automatisch in je mailbox.