Werken bij Scala

Kleinschalig wonen bij dementie

Zoek je een fijne werkomgeving met een huiselijke sfeer voor bewoners en voor jou als medewerker? Wees welkom bij kleinschalig wonen Scala in Amsterdam Nieuw-West! In de 4 groepswoningen van Scala zorgen wij samen met familieleden en vrijwilligers voor goede verzorging, lekker eten, een gezellige woonomgeving en afwisselende activiteiten. Iedere bewoner heeft een eigen kamer, maar overdag zijn we vaak in de gezamenlijke huiskamer.

Als je het verschil wil maken

Onze 28 bewoners - allen met een vorm van dementie - wonen in één van de 4 groepswoningen. Bij Scala werken ongeveer 50 collega's. Je vindt ons in de Amsterdamse Kolenkitbuurt.

Geen dag is hetzelfde in Scala. ‘Daar zorgen onze lieve bewoners voor', hoor je wel eens zeggen. Net zoals in onze andere huizen, wonen er in Scala mensen met rijke levensverhalen. Als je bij een groepswoning van Scala binnenkomt, valt meteen op dat iedereen er alles aan doet om het de bewoners naar de zin te maken. Dat merk je aan goede zorg, de gezelligheid en persoonlijke aandacht voor iedereen. En, aan de bevlogenheid waarmee collega's en vrijwilligers hun werk doen. Wil jij ook het verschil maken? Kom eens kennismaken bij Scala!

Hart voor de mantelzorgers

Bij groepswonen Scala staat het gevoel van thuis zijn voorop. Dat zie je terug in de lichte woonomgevingen. We koken en eten samen met de bewoners in de gezamenlijke woonkamers. Mantelzorgers betrekken we nauw bij de zorg en het dagelijks leven. Vind je het leuk om samen met familieleden voor huiselijkheid te zorgen? Dan haal je bij ons veel plezier uit je werk. 

Hecht team

We vinden teamoverleg en teambuilding belangrijk. Er is dus ruimte voor jouw bijdrage en mening. Zie je waar het beter kan? In overleg is er veel mogelijk. Ook onze personeelsuitjes zorgen voor een goed onderling begrip. Tijdens etentjes en workshops leren we elkaar nog beter kennen.

Meer leren, verder groeien

Wil je meer uit je werk halen? Je krijgt bij ons de kans om verschillende opleidingen, trainingen en klinische lessen te volgen. Zo blijft je werk bij Groepswonen Scala altijd prikkelend en uitdagend! 

Scala

Bereikbaarheid

Groepswonen Scala is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zitten op loopafdstand van het Bos en Lommerplein. Scala ligt aan de Leeuwendalersweg, vlakbij station Burgemeester de Vlugtlaan (bus en metro). Kom je met de fiets? Vraag dan naar onze fietsenstalling. Kom je met de auto? Helaas zijn er in de buurt weinig parkeerplaatsen beschikbaar en er geldt betaald parkeren.

Kies jouw route naar Scala, met Google Maps:

Kom jij ook werken bij Scala?

Verhalen van collega's

Er zijn helaas nog geen verhalen van deze locatie. Klik in de navigatie op 'Verhalen' om persoonlijke verhalen van collega's van andere locaties te lezen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.