In het voorjaar van 2023 is gestart met een pilot leerafdeling, op de Transferafdeling in VUmc. En groep van 4 tot 5 stagiair(e)s van de opleidingen tot verzorgende en verpleegkunde lopen hier stage, volgens de methodes van de leerafdeling.

Ze werken onder supervisie van een gediplomeerde verpleegkundige, aan één kant van de afdeling. De stagiair(e)s delen hun werk gezamenlijk in, net als het invullen van hun leerdoelen.

José Smit (praktijkopleider bij Amstelring): 'De Transferafdeling is heel geschikt als leerafdeling. De leersituaties zijn talrijk, gezien de vaak complexe zorgsituaties. Bovendien zijn de medewerkers zeer gemotiveerd om de stagiair(e)s te begeleiden!'

Stage lopen bij Amstelring

Kennismaken met alle kanten van de ouderenzorg? Kom stage lopen bij Amstelring! De zorg is divers, dus de functies ook. Denk aan een stageplaats als verzorgende, verpleegkundige of bijvoorbeeld als fysiotherapeut, ergotherapeut of maatschappelijk werker. Maar ook aan de ondersteunende diensten op kantoor of op locatie (zoals facilitair, HR of administratie).

Bij Amstelring leren we van en met elkaar. Door te doen, maar ook door te kijken hoe jouw collega’s het werk aanpakken. In de praktijk leer je het vak pas écht. Jij hebt op jouw beurt vast vernieuwde ideeën waar Amstelring van kan leren.

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures!

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.