Werken in technologie
& innovatie

Bij Amstelring zijn we dagelijks met innovatie bezig. Met welke technologie kunnen we onze zorg toekomstbestendig maken? Hoe kunnen we mensen zo lang mogelijk thuis laten wonen? En hoe kunnen we slimmer werken? Dit levert steeds meer leuke nieuwe functies op bij Amstelring.

Vrijheid is een belangrijk thema

Amstelring stapt af van de gesloten deuren in groepswoningen. Projectleider Marcel Fokker: 'Dat is een spannende exercitie, ook voor het personeel. Wij leggen nu de infrastructuur neer om bijvoorbeeld een melding te krijgen als een bewoner in een andere zone is. Ze moeten wel de leuke plekken in een pand kunnen bereiken, zoals het winkeltje, de tuin of de kapper. Door per bewoner in te stellen wat er toegankelijk moet zijn, gebaseerd op wat iemand aankan, kunnen we zoeken naar de juist balans tussen vrijheid, veiligheid en werkbaarheid voor de zorg.'

Ambassadeurs
zorgtechnologie

De zorg werkt met steeds meer met digitale middelen, bijvoorbeeld om werk uit handen te nemen of om dingen inzichtelijk te maken. Waar houdt Amstelring Digitaal zich zoal mee bezig? Programmamanager Romy Claassen vertelt over haar werk en de uitdagingen die het team ziet.

Technologie bevordert de eigen regie

Over vier jaar moet de zorg bij Amstelring voor 30% gedigitaliseerd zijn, vertelt Patrick. Medewerkers en cliënten zullen ook al merken dat er veranderingen plaatsvinden. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de digitale receptie, een middel waarmee toegang en telefonie op afstand geregeld kan worden.

Meet weten over werken in technologie en innovatie?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk in technologie en innovatie. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Femke.

Femke Algera

020 - 245 54 76

Blijf op de hoogte van
de nieuwste vacatures

Meld je aan en ontvang ze als eerste in je mailbox.