Werken als gastvrouw of gastheer

Wil je zonder zorgdiploma bij Amstelring aan de slag en direct bijdragen aan goede zorg voor onze bewoners? Als gastvrouw of gastheer ondersteun je het team: jij zorgt voor een gastvrije en gezellige woonomgeving. Een fijn thuisgevoel en huiselijkheid, dat is belangrijk voor de bewoners.

Zij-instromer Anja begon als gastvrouw

"Iemand liet me een vacature voor gastvrouw zien. Gastvrouw, dacht ik. Mmm, dat klinkt best goed. Ik las woorden als “thuis voelen” en “leuke dag geven”. Toen ging ik eens naar de foto’s kijken. Wacht even, dacht ik. Die muren zijn helemaal niet grijs. Dat eten ziet er hartstikke goed uit. De mensen hebben alle ruimte. En ze lachen!"

Hart voor horeca

n de ouderenzorg is het ook mogelijk om Gastvrouw, Gastheer of Medewerker Wonen en Welzijn te worden. Je hebt geen zorgdiploma nodig, maar wel een opleiding op VMBO-niveau. En natuurlijk de motivatie om je te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Als Gastvrouw, Gastheer of Medewerker Wonen en Welzijn ondersteun je het team. Je zorgt voor een gastvrije en gezellige woonomgeving. Een fijn thuisgevoel, gezelligheid en huiselijkheid, dat is belangrijk. Je krijgt bij ons een training van 8 dagdelen en daarna kun je aan de slag als Medewerker Wonen en Welzijn.

Angela Schaap - de Koning

Meer weten over werken als gastvrouw/heer?

We zijn heel benieuwd naar wie jij bent en wat je zoekt in je werk als gastvrouw/heer. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die Amstelring jou biedt. Met 23 locaties zijn dat er heel wat! Neem contact op met onze recruiter Angela.

Angela Schaap - de Koning

020 - 245 54 76Stuur een WhatsApp bericht

Geen zorgdiploma, wel hart voor de zorg?

Ook zonder zorgdiploma kun je aan de slag in de de ouderenzorg. Met een diploma op vmbo-niveau kun je werken als gastvrouw, gastheer of medewerker wonen & welzijn. 

Heb jij de motivatie om je te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren? Dan vertellen we je graag over de mogelijkheden!

Meer weten over werken zonder (zorg)diploma?

Een rondleiding door onze nieuwste locatie: De Nieuwe Sint Jacob, in de Amsterdamse Plantagebuurt.