Werken bij Groenelaan

  • Dementie

  • Chronische ziekte of handicap

  • Dagbesteding

Zoek jij een plek waar je je werk met hart en ziel kunt doen? Waar jouw deskundigheid en ideeën de ruimte krijgen? Dan heten we je graag welkom in zorgcentrum Groenelaan aan de groene rand van Amstelveen. Een heerlijk huis met een vriendelijke sfeer, met aandacht voor jou en je ontwikkeling. Bij Groenelaan werken zo'n 150 mensen. Er zijn 10 zorgteams.

Levendige werkomgeving

De sfeer en mogelijkheden in zorgcentrum Groenelaan spreken je zeker aan. Onze hal is net een dorpsplein. Met een bruin café, restaurant, kapper, pedicure, winkeltjes en kraampjes voelt iedereen zich er welkom. Je biedt zorg aan mensen met dementie, een chronische ziekte of handicap. Net als in andere locaties vind je ook in Groenelaan ouderen met rijke levensverhalen.

Zelf aan het roer

Veel collega's gingen je voor en kozen voor een baan in de ouderenzorg bij Amstelring. En ook in Groenelaan vinden we het belangrijk dat je ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je leert om de allerbeste beslissingen te nemen in je werk. Als medewerker werk je in een team dat wordt ondersteund door een coach. Je team regelt zoveel mogelijk zelf: van roosters tot taakverdeling. Zo zorg je met elkaar voor de beste kwaliteit van zorg.

Jouw ideeën

Weet jij hoe iets beter kan, deel het dan vooral. Binnen Groenelaan denken we in mogelijkheden. Wil je jezelf verbeteren? Met een eigen praktijkopleider en leerlokaal bieden we ruimte voor cursussen en trainingen. In overleg kun je een vervolgopleiding doen.

Op zoek naar collega's
voor onze nieuwe PG-afdeling

Ben jij helpende, verzorgende IG of verpleegkundige? En spreekt het je aan om aan de slag te gaan in een nieuw team op een nieuwe PG afdeling?

Locatie Groenelaan gaat op de voormalige revalidatie-afdeling een switch maken naar een PG-afdeling voor intensieve dementiezorg. Omdat deze afdeling op korte termijn open gaat zijn we op zoek naar nieuwe collega's.


Bekijk alle vacatures of plan een koffiemoment in met Angela, onze recruiter.

Groenelaan

Bereikbaarheid

Groenelaan is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Ons zorgcentrum ligt tegenover Ziekenhuis Amstelland. Je parkeert bij ons gratis voor de deur. Kom je met de fiets? Vraag dan naar onze overdekte fietsenstalling. Voor lunch en snacks is er een keuken. En op loopafstand vind het grote Winkelcentrum Groenhof. 

Kies jouw route naar Groenelaan, met Google Maps

Kom jij ook werken bij Groenelaan?

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Meld je aan voor de job alert en ontvang nieuwe vacatures automatisch in je mailbox.